Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Slavna voditeljica sve je lošije: Iz kolica rijetko izlazi, a dijagnoze su brojne. Šefovi se brinu da će se vratiti ovisnost

Foto: Profimedia
1/7
24.11.2021.
u 11:27

Naime, glazbenik Antoine Edwards u emisiji ''The Ricky Smiley Morning Show'' kazao je kako je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i stopalima, zbog čega je trenutačno u kolicima.

Slavna voditeljica Wendy Williams (57) još uvijek se bori sa zdravstvenim problemima, a čini se da se stanje ne popravlja, sve je lošije. 

Naime, glazbenik Antoine Edwards u emisiji The Ricky Smiley Morning Show kazao je kako je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i stopalima, zbog čega je trenutačno u kolicima. 

Antoine je isto tako kazao kako je Wendy u ranim stadijima demencije te da je čelnici kompanije Lionsgate drže pod ključem kako bi spriječili da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovno počne piti alkohol. 

Inače, njezini zdravstveni problemi sve su kompliciraniji jer se trenutačno bori s posljedicama zaraze koronavirusom, ali i limfedemom i Gravesovom bolesti koju su joj dijagnosticirali ranije. Krajem rujna na službenoj stranici njena talk showa "The Wendy Williams Show" objavljeno je kako se voditeljica zarazila koronavirusom te da zbog zdravstvenih problema mora ostati u bolnici, a zbog čega su naposljetku bili prisiljeni odgoditi premijeru nove, 13. sezone

Nova sezona trebala je početi 20. rujna, no tada je bila odgođena za 4. listopada. Potom su je ponovno odgodili tjedan dana pa je trebala početi 11. listopada, a u utorak 12. listopada na stranici su objavili kako se premijera očekuje 18. listopada. Kako su objavili producenti showa, voditeljica se više ne bori s koronom te je više puta bila negativna, no i dalje je pod budnim okom liječnika zbog trenutačnih zdravstvenih problema.

"Wendy je i dalje pod nadzorom liječnika i dnevno se sastaje sa svojim timom liječnika. Proživljava ozbiljne komplikacije koje su nastale kao posljedica Gravesove bolesti i problema sa štitnjačom. Utvrđeno je da joj ipak treba više vremena da se vrati svojim voditeljskim dužnostima", piše u najnovijoj objavi.

"Wendy je cijenjena članica Debmar-Mercury obitelji već 12 godina i želimo da joj zdravlje bude prioritet. Čim bude spremna, vratit će se u svoju legendarnu ljubičastu stolicu. Veoma cijenimo poštovanje njezine privatnosti, kao i sve dobre želje za ozdravljenjem od njezinih fanova, televizijskih partnera i oglašivača", dodali su producenti. 

Fanovi su u komentarima nastavili izražavati žaljenje za ponovnom odgodom, no svi se slažu da joj je zdravlje prioritet te da treba uzeti vremena koliko joj treba da bi se vratila u najboljoj mogućoj formi.  Nakon što se prošle godine pisalo kako joj je bolest limfedema toliko uznapredovala da su joj otečena stopala pozelenjela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, posljednje vrijeme piše se kako je zvijezda u zbilja lošem stanju, a da se ponovno bori i s alkoholizmom. 

"Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show", kazao je izvor i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini. "Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a bila je trijezna jedino dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć", dodao je izvor.  Podsjetimo, prošle godine voditeljica je, između ostalog, priznala i da je bila na odvikavanju od alkohola.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Majda
Majda
12:45 24.11.2021.

Gledam je svakog jutra i plačem.Čudno jedno kako dobro vodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije