Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživanje s obitelji

Slavna pjevačica pohvalila se kako odmara u Hrvatskoj i otkrila je na kojim otocima uživa

Foto: Instagram
1/6
19.08.2020.
u 09:20

Pjevačica Lily Allen s dečkom i kćerima posjetila je Mljet i Lastovo, a obožavatelji su joj poručili kako bi i oni voljeli posjetiti naš Jadran.

Da naša obala svojim ljepotama privlači poznate osobe iz cijelog svijeta dobro je poznata činjenica, a ni koronavirus nije spriječio celebrityje da uživaju u odmoru na našem Jadranu. Koliko joj je lijepo na samom jugu Hrvatske pohvalila se i britanska pjevačica Lily Allen koja je na društvenim mrežama objavila fotografije koje je snimila dok je bila na Mljetu i Lastovu. Na odmor u Hrvatsku došla je u društvu dečka Davida Harboura te svojih kćeri Ethel i Marnie, a obožavatelji su joj poručili kako može biti sretna što se odmara u Hrvatskoj i mnogi su rekli kako bi i oni voljeli posjetiti našu zemlju.

Foto: Instagram screenshot

Prije nego je došla na odmor u našu zemlju britanska pjevačica je bila i u Italiji, točnije na prekrasnom otoku Capriju gdje je obilježila godinu dana otkako nije okusila kap alkohola. Osim s alkoholom imala je problema s drogom i u svojoj biografiji otkrila je kako joj je ruku spasa pružio Chris Martin pjevač grupe Coldplay.

- Bila sam ovisna o alkoholu i drogama koje sam konzumirala i seksu koji sam lovila - napisala je u knjizi i otkrila kako joj je Martin rekao kako joj želi biti samo prijatelj a ne ljubavnik i pomogao joj je da se riješi ovisnosti o drogi i alkoholu. Velika podrška joj je i dečko glumac David Harbour kojeg publika dobro poznaje po ulozi u hvaljenoj Netflixovoj seriji "Stranger Things".

VIDEO Neven Ciganović otkriva sve o svojim estetskim operacijama

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zvezdomor
21:55 19.08.2020.

Na kurbi velikoj

SA
samoborka
18:53 19.08.2020.

I ja postavljam pitanje; koga ili što dotična odmara?

VE
veljača
10:11 19.08.2020.

Koga odmara? trebalo bi pisati odmara se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije