Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima veliku podršku

Slavna pjevačica najavila povlačenje

Foto: Tobias Hase/DPA/Pixsell
1/3
14.11.2019.
u 23:33

Uoči sinoćnjeg nastupa na dodjeli CMA nagrada pjevačica Pink je u razgovoru za Entertainment Tonight otkrila da se povlači iz svijeta glazbe na neko vrijeme.

Na sinoćnjem nastupu pjevačice Pink u okviru dodjele CMA nagrada iz publike su ju pratili najvjerniji obožavatelji- njezin suprug Carey Hart, kći Willow i sin Jameson. Prije nastupa s pjesmom "Love Me Anyway" s Chrisom Stapletonom razgovarala je s novinarima Entertainment Tonight o odgoju djece, karijeri i planiranom povlačenju.

- Jako mi je zabavno kad su na mom nastupu. Puno se zabavljaju - objasnila je pjevačica koja će u siječnju proslaviti 14 godina braka sa suprugom Careyem. - On zaslužuje trofej! - našalila se dodajući kako su prije doživljavali godišnjice puno ozbiljnije, a danas su sretni samo što su zajedno.

Foto: PA/Pixsell

Konačno, Pink se osvrnula na svoj plan da u 2020. godini makne od mikrofona i svjetla pozornice zamijeni s dječjom bukom i pripremama za školske projekte njezine kćeri Willow i sina Jamesona. 

- Dvije i pol godine smo bili posvećeni mojoj glazbi, a Willow se sada vraća u školu, dok će Jameson krenuti u vrtić - objašnjava ona i dodaje: "Sad je godina za obitelj, a i Carey ima dosta toga planiranog. On je super suportivan i svugdje me prati po svijetu, sada je njegov red".

Pink, kojoj je pravo ime Alecia Beth Moore, je pop i R&B pjevačica uvijek je bila na glasu kao žena bez dlake na jeziku koja radi onako kako ona želi. Odrasla je u Doylestownu u Pensilvaniji. Još dok je bila dijete odrastala je uz neskladan brak svojih roditelja, a posebno je vezana bila za svog oca, koji je bio ratni veteran. Naučio ju je mnogim vještinama preživljavanja, uključujući boriti se, koristiti noževe i oružje te lomiti zapešća.

Upravo ju je on uveo u svijet glazbe kada ju je upoznao s muzikom Boba Dylana. Roditelji su joj se rastali prije njezine desete godine, kada je popularna pjevačica počela sa svojom problematičnom fazom. Iako je imala astmu, to ju nije spriječilo da počne pušiti sa samo 9 godina. Svoju prvu tetovažu napravila je s 12 godina, a iste godine napravila je i piercing na jeziku. U tom je periodu počela pisati i svoje prve pjesme. 

Sa samo 14 godina počela se drogirati i bježati od kuće, a imala je i problema s policijom. Nakon razvoda roditelja živjela je s majkom, koja ju je sa samo 15 godina izbacila iz kuće zbog njezinog ponašanja. Jedan period živjela je s prijateljima, a kasnije se preselila kod oca. Već tada bila je sigurna da se želi baviti glazbom koja joj je predstavljala bijeg od stvarnosti.

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
00:34 15.11.2019.

Pink je sjajna !! Trenutno možda ima neke druge prioritete i to treba poštivati.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
00:09 15.11.2019.

Hah, ucinilo mi se na trenutak da se Indira iz Kolonije povlaci, na osnovu prvog pogleda na sliku. Dobro je.

CA
Cafa
03:01 15.11.2019.

Ma djeca su najobičniji usisavači energije. Jadno je emotivno se vezati za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije