Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvrijedila narod

Slavna pjevačica jednom objavom razbjesnila Srbe, počeli je vrijeđati i psovati

Foto: Instagram
1/8
19.02.2020.
u 14:24

Srbi su je potom zasuli ružnim komentarima i psovkama, a svi su zajedno počeli pisati "Kosovo je Srbija" u komentarima kako bi joj dali do znanja kome Kosovo zapravo pripada.

Britanska pjevačica Dua Lipa, podrijetlom iz Albanije, jednom je objavom razbjesnila Srbe

Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj su vidljivi dvoglavi orao i država Kosovo, a Kosovcima je čestitala 12 godina neovisnosti. Objavu je ukrasila plavim i žutim srcima, a hashtag je napisala na albanskom jeziku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛12 YEARS INDEPENDENCE 💙 #njikombnjiflamur 👐🏼🇽🇰👐🏼🇽🇰👐🏼

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Srbi su je potom zasuli ružnim komentarima u kojima su je počeli vrijeđati i psovati, a svi su zajedno počeli pisati "Kosovo je Srbija" u komentarima kako bi joj dali do znanja kome Kosovo zapravo pripada. 

– 12 godina i i dalje nećemo odustati – napisao joj je jedan Srbin na engleskom jeziku kako bi ga pjevačica razumjela. A svi su uz svoje komentare pisali RS, u znak Srbije.

No, bilo je i onih koje je ovom objavom razveselila.

– Učinila si nas ponosnima! Hvala ti, Dua Lipa – napisao je jedan kosovski fan. – Hvala ti što si nas učinila ponosnima – pisali su joj i ostali. 

Ključne riječi

Komentara 10

AA
Aaa
14:48 19.02.2020.

Govorio je i Vucic 95. da je Glina srpska i da nikada nece biti hrvatska pa eto...

Avatar pendreck
pendreck
09:40 20.02.2020.

Dia Lila, Rita Ora...Albanke cure svjetske super zvijezde, dok servoi imaju turbo folk...haha

ST
Starotopoljanin
15:30 19.02.2020.

To Dua Lipa ,pokazi i reci nebeskom tursko srpskom narodu,da je Kosovo republika i zapjevaj tom nebeskom narodu lijepu albansku pjesmu.Agresori moraju vec jednom svatiti da im je kosovo izmaklo,a uskoro ce i vojvodina pa sndak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije