Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARIANA GRANDE

Slavna pjevačica i komičar zaručili se nakon dva tjedna veze

Ariana Grande
Foto: Reuters
1/5
12.06.2018.
u 13:41

- Oni su savršen par! Ipak, ne jure u brak. Svi prijatelji su uzbuđeni zbog njih i jako ih podržavaju - kazao je izvor za US Weekly.

Pop zvijezda Ariana Grande (24) zaručila se ovog vikenda nakon samo dva tjedna veze s Peteom Davidsonom (24), pišu američki mediji. Zaljubljeni Pete Arianu je zaručio na rođendanskoj zabavi glumca Robetrta Pattisona, a iako pjevačica nije potvrdila zaruke, jučer su u Los Angelesu na njenoj ruci primijetili veliki dijamantni prsten.

- Oni su savršen par! Ipak, ne jure u brak. Svi prijatelji su uzbuđeni zbog njih i jako ih podržavaju - kazao je izvor za US Weekly.

- Stalno nasmijavaju jedno drugo. Čak su se i njihove mame uponale. Vezu stavljaju na društvene mreže i vidi se da su baš zaljubljeni - dodao je drugi izvor.

 

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Inače Pete Davidson poznati je američki komičar, član kultnog showa "Saturday Night Live". Kao gost pojavio se u seriji "Brooklyn 9-9", a uskoro ćemo ga gledati u komediji Johna Turturra "Going Places".

Ariana Grande
1/23
Ključne riječi

Komentara 2

LU
Luptidu
14:13 12.06.2018.

Jer najvažnije je stavljati vezu na društvene mreže 🙄 znak prave ljubavi...

MI
midea
20:13 12.06.2018.

gluposti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije