Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez šminke

Slavna glumica u ovom izdanju je neprepoznatljiva

Foto: Profimedia
1/5
14.11.2018.
u 17:48

Geena Davis čekala je vozača limuzine da joj pomogne odložiti stvari u automobil. Bila je bez šminke i izgleda kao da je nedavno imala neki zahvat na licu.

Glumica Geena Davis nedavno je viđena ispred svog doma i potpuno je neprepoznatljiva.

Bila je u trapericama i šarenoj košulji, nije se našminkala, a kako se čini nije ni oprala kosu. Djeluje kao da je nedavno imala neki zahvat na licu. Čekala je vozača limuzine da joj pomogne odložiti stvari u automobil. 

Ova glumica pozornost je privukla ulogama u filmovima "Thelma i Louise", u kojem je zavela i Brada Pitta, te u filmu "Bubimir". Iza sebe ima čak četiri propala braka, a svi su trajali vrlo kratko osim posljednjeg s doktorom Rezom Jarrahyem koji je trajao16 godina, a razvod je zatražio on.

Pogledajte koje glumice su lice uništile botoksom

Ključne riječi

Komentara 6

GI
Gips
18:08 14.11.2018.

Izgleda ko da joj je autobus zahvatio lice retrovizorom

Avatar Django
Django
21:33 14.11.2018.

Sve su te glumice i manekenke takve kad skinu šminku.

DU
Deleted user
18:11 14.11.2018.

Takva je Kolinda u 6.30 ujutro kad se probudi. Tek oko podne i sa pet kila makijaze postane prepoznatljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije