Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila i o razvodu

Slavna glumica tvrdi: 'Nisam Hrvatica, iako to piše na internetu'

Foto: PA/Pixsell
1/4
26.09.2019.
u 20:00

Denise Richards jedna je od najljepših holivudskih glumica iza koje je brak s posrnulim Charliejem Sheenom. U kakvim su danas odnosima glumica je sada otkrila za hrvatske medije.

Bond djevojka Denise Richards i u 49. godini plijeni pozornost svojim nevjerojatnim izgledom. Mnogi ju i danas pamte po kao jednu od najljepših holivudskih glumica devedesetih, ali i po propalom braku s glumcem Charliejem Sheenom s kojim ima dvoje djece. U intervjuu za IN magazin glumica je progovorila o razvodu, ali i navodnim hrvatskim korijenima.

- Nisam Hrvatica, iako to na internetu piše, nemam hrvatske korijene koliko znam ali morat ću obaviti DNK test no ne vjerujem da ih imam. Ali posjetila sam Hrvatsku, prekrasna je i osebujna. Nadam se skorašnjem povratku, bila sam u Dubrovniku - ispričala je Denise koja je svoju posljednju ulogu ostvarila u popularnoj američkoj sapunici 'The Bold and The Beautiful' u kojoj glumi lik Shaune.

Iza nje su brojne uloge, a svoju je karijeru u jednom trenutku stavila 'na čekanje' i to nakon što se udala za glumca Charlieja Sheena i rodila mu dvije kćeri. Zbog njegove ovisnosti rastali su se nakon samo četiri godine braka.

- Nisam se rastala od istog čovjeka za kojeg sam se udala. To je bilo naše zajedničko putovanje, uvijek ću podupirati njegov odnos s kćerima i biti tu kad mu zatrebam. Mislim da je važno da naša djeca to vide - otkrila je Denise koja je od prošle godine u sretnom braku s glumcem Aronom Phypersom.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar istovari
istovari
10:38 27.09.2019.

Ponosan Bušman što me politička vladajuća oligarhija učinila bijednim crvom a od države napravila bananistan....

SZ
slaven.zadravec
20:20 26.09.2019.

Nema ona što govoriti da nije hrvatica. Mi ovdje odlučujemo tko je, a tko nije hrvat-ica. Kriteriji se mijenjaju od slučaja do slučaja, kako je zgodno i kako želimo vjerovati.

Avatar krcedolac
krcedolac
20:26 26.09.2019.

Ja sam Hrvat....kamo sreće da nisam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije