Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna nezgoda

Slavna glumica prvi put progovorila o šokantnom iskustvu: 'Sretna sam što sam uopće živa'

Foto: profimedia
1/7
16.06.2020.
u 10:42

Srećom, u tom trenutku nije bila sama kod kuće, s njom je bila njezina majka Dorothy koja je odmah shvatila ozbiljnost situacije.

Slavna glumica Sharon Stone ovih je dana progovorila o šokantnom iskustvu koje je doživjela u mlađim danima. Hollywoodska miljenica  tijekom gostovanja u podcastu Bretta Goldsteina ''Films to Be Buried With'' otkrila je da ju je udario grom. Nevjerojatna nezgoda dogodila se u kući dok se spremala za glačanje rublja i punila glačalo vodom.

1/5

– Bila sam tada kod kuće i stavljala vodu u peglu. Jedna ruka mi je i dalje bila na slavini, a druga na pegli i odjednom – udario je grom, a voda je bila provodnik. Odletjela sam kroz cijelu kuhinju i udarila u hladnjak – prisjetila se zvijezda filma "Sirove strasti".

Srećom, u tom trenutku nije bila sama kod kuće, s njom je bila njezina majka Dorothy koja je odmah shvatila ozbiljnost situacije. –Majka je stajala ondje i samo me počela udarati po licu da se probudim. Bila sam u nekom čudnom stanju, ne znam kako to opisati osim da je sve bilo svjetlo, onako, poprilično wow – kaže. Majka ju je odmah stavila u auto i odvela u bolnicu.

– EKG je pokazao veliki elektricitet u mojem tijelu. Deset dana nakon incidenta morali su me pratiti – rekla je 62-godišnja Stone i dodala kako je sretna što je uopće živa s obzirom na to da joj ovo nije bio jedini bliski susret sa smrću. Konop za sušenje rublja u jednom trenutku porezao ju je po vratu i to nekoliko centimetara od vene, a 2001. godine imala je i jaki moždani udar.

– Bila sam na intenzivnoj njezi devet dana i šanse da preživim bile su jako male. Imala sam tešku moždanu kap. Krvarila sam devet dana. Dvije sam godine učila ponovno govoriti i hodati. Nisam znala ni čitati dvije godine. Bilo je to ponižavajuće putovanje – ispripovijedala je u jednom intervjuu glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije