Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE OČEKIVAO

Slavna glumica prije 15 godina odustala je od glume, a sad je svima otkrila i zašto

Foto: Instagram
1/6
11.01.2020.
u 21:00

Kako je rekla, na snimanju svog zadnjeg filma u kojem igra glavnu ulogu, osjetila je da je to - to.

Možda mnogi nisu ni primijetili da je ova slavna glumica 'odustala' od glume, no Gwyneth Paltrow (47) petnaest dugih godina nije prihvatila ni jednu glavnu ulogu. 

Iako je u glumačkim vodama nema kao prije, u medijima je jako često jer je godinama posvećena svojem poslovnom carstvu 'Goop'. 

U novom intervjuu za Harper's Bazaar Gwyneth je otkrila zašto je odustala od glume, ali i progovorila o svojim bivšim vezama. 

Priznala je, glumi se više ne želi vraćati. Zbog prečestih snimanja jednostavno je 'pregorjela'.

- Dok sam aktivno glumila, u jednom trenutku zaista sam pregorjela. Kada je karijera krenula, snimala sam tri do pet filmova godišnje. Tijekom tog perioda došla sam do točke u kojoj mi je bilo problematično odraditi čak i najmanje stvari poput šminke, popravka frizure na snimanju, samog dolaska na set... Nisam znala kako ću sve to podnijeti - priznala je.

Kako je rekla, na snimanju svog zadnjeg filma u kojem igra glavnu ulogu, osjetila je da je to - to.

- Zadnji film u kojem sam bila glavna zvijezda bio je 'Proof'. Tada sam bila trudna s kćeri i u jednom trenutku shvatila sam da je to - to. Da više ne mogu, da je bilo dosta. Imala sam jake jutarnje mučnine i dnevno pet stranica monologa. Kada sam dobila kćer, znala sam da ću uzeti veliku pauzu. I nikada kasnije nisam prihvatila glavnu ulogu ni u jednom filmu - objasnila je.

Otkrila je da joj taj svijet nimalo ne nedostaje te da se potpuno posvetila djeci i svojoj tvrtci. Glumica ima dvoje djece koje je dobila u braku s pjevačem Chrisom Martinom s kojim se 2014. godine i razvela. Trenutno je u braku s producentom Bradom Falchukom, a s bivšim suprugom je i dalje u dobrim odnosima, baš kao sa svim svojim bivšima, poput Brada Pitta s kojim je jedno vrijeme bila zaručena.

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Stevo.Hasanbegovic
21:49 11.01.2020.

O čemu vi to? U zadnjih 15 godina je glumila u 20 filmova i 3 serije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije