Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomahnitala

Slavna glumica ponovno na psihijatriji? Ranije pretukla dečka i izbacila ga iz kuće

Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
20.11.2018.
u 13:49

Tračerska stranica TMZ navodi da su glumičin odvjetnik i psihijatar zaključili da joj očajnički treba pomoć.

Glumica Heather Locklear navodno je ponovno završila na psihijatriji nakon što je policija pozvana u njenu kuću ove nedjelje.
Narednik Eric Buschow iz ureda šerifa okruga Venture za Yahoo Entertainment potvrdio je da su odgovorili na poziv iz medicinskog razloga i da nemaju više informacija.

Tračerska stranica TMZ navodi da su glumičin odvjetnik i psihijatar zaključili da joj očajnički treba pomoć. Netko je nazvao 911(112) i ona je hospitalizirana. To se protivi ranije objavljenoj priči Daily Maila koji navodi da su problemi počeli kada je glumica ponovno pretukla svog dečka i izbacila ga iz kuće.

Locklearin dečko Chris Heisser bio je s njom u veljači kada ju je policija privela zato što ga je pretukla. Tada je napala i policajce koji su odgovorili na poziv njenog brata koji je prijavio da se glumica i njen dečko tuku. U lipnju je policiju pozvala njena majka koja je rekla da njezina kći prijeti samoubojstvom. Tada je Locklear bila hospitalizirana. 

Nakon što je puštena iz bolnice, ponovno je hospitalizirana isti taj mjesec jer je napala policajce koji su došli na hitan poziv iz njezina doma, ovaj put zbog sumnje da se predozirala. Ovo je bila turbulentna godina za Heather koja je već dvaput bila u klinici za odvikavanje, u ožujku i lipnju. Obožavatelji su se nadali da je bolje kada je 19. rujna izjavila da je „oporavak najbolja osveta“.

VIDEO Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije