Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna priča

Slavna glumica osuđena je na zatvorsku kaznu zbog uvlačenja žena u bizarni kult gdje su ih žigosali

FILE PHOTO: Actress Allison Mack departs the Brooklyn Federal Courthouse after facing charges regarding sex trafficking and racketeering related to the Nxivm cult case in New York
Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
19.09.2021.
u 22:30

Allison je prije nekoliko mjeseci osuđena na tri godine zatvora zbog uključenosti u kult Nxivm koji je žene prisiljavao na seksualne odnose i težak fizički rad, a dovedene žene bile su žigosane. Glumica se na odsluženje kazne u kalifornijskom Dublinu prijavila tri tjedna prije nego joj je određen službeni datum.

Američka glumica Allison Mack (39), najpoznatija po ulozi u seriji "Smallville" optužena je i uhićena 2018. godine zbog trgovanja seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog prisilnog rada. Glumica je priznala krivnju te je rekla da je manipulirala ženama da postanu seksualne robinje za Keitha Reinera koji je osuđen na 120 godina zatvora, a s kojim je bila u Meksiku za vrijeme  uhićenja.

Rainer je žrtve zlostavljao, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na tijelo. Također, ženama su uskraćivali  hranu da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju.

Allison je prije nekoliko mjeseci osuđena na tri godine zatvora zbog uključenosti u kult Nxivm koji je žene prisiljavao na seksualne odnose i težak fizički rad, a dovedene žene bile su žigosane. Glumica se na odsluženje kazne u kalifornijskom Dublinu prijavila tri tjedna prije nego joj je određen službeni datum.

Prije nekoliko mjeseci također su procurile informacije kako je Allison u sektu pokušala uvesti i druge zvijezde poput glumice Emme Watson i pjevačice Kelly Clarkson. 

Bila je jedna od najomiljenijih žena samo prozvanog gurua, a navodno je i sama sudjelovala u ponižavanju žena, a u kultu je bila aktivna šest mjeseci prije uhićenja.

-Donijela sam odluke koje nikada neću zaboraviti. Ispunjena sam krivnjom zbog toga što sam bila uz bok Keithu. Ispričavam se iz dubine svoje duše- poručila je glumica žrtvama kada je osuđena na zatvorsku kaznu, a prema pisanju američkih medija, glumica se povukla iz javnosti, a posljednje dvije godine živjela je s roditeljima.

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije