Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Slavna glumica o slomu živaca: 'Mislila sam da će me kamenovati'

Foto: Instagram
1/5
20.09.2019.
u 12:38

Mislim da kada sam zatrudnila - to je bio prvi pravi proboj gdje se promijenila moja svijest - ispričala je glumica Megan Fox.

U intervjuu koji je glumica Megan Fox, jedna od najljepših glumica Hollywooda, dala povodom desete obljetnice filma 'Jennifer's body', otkrila je ružne detalje iz svog privatnog života.

Kako piše Huffpost, sukladno obljetnici filma, s glumicom su pričali o naglašavanju seksualnosti prije izlaska filma te kako je to dovelo do sloma nakon njegovog izlaska. - Mislim da sam imala istinski psihološki slom gdje sam htjela samo ništa ne raditi. Nisam htjela da me se vidi, nisam se htjela fotografirati, odraditi časopis, hodati tepihom, nisam uopće htjela biti viđena u javnosti zbog straha, i vjerovanja, i sigurnosti da će mi se rugati ili pljuvati po meni, da će netko vikati na mene ili me ljudi kamenovati, ili divljati samo zato što sam izašla...tako da sam prošla vrlo mračan trenutak nakon toga - iskrena je bila Megan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Stanje se pogoršalo nakon njezine suradnje s redateljem filma 'Transformeri', za kojeg kaže da ju je loše tretirao. Michael Bay s njom je surađivao na više filmova, a njezina karijera u tom je trenutku krenula nizbrdo. Pokušavala je ukazati na to što joj se događa ali činilo se kao da nikoga nije briga za to.

- Progovorila sam i govorila: "Hej, događaju mi ​​se ovakve stvari i nisu u redu. I svi su bili kao: "Eh pa, tko te j***. Nije nas briga, zaslužila si." Jer su svi govorili o tome kako izgledaš ili kako ste se oblačiš ili kakve šale zbijaš - priznala je glumica.

Ipak, kroz godine to se promijenilo, a Fox smatra da je to zbog trudnoće. - Mislim da kada sam zatrudnjela - to je bio prvi pravi proboj gdje se promijenila moja svijest i otvorio mi se um, a ja sam mogla vidjeti iz ptičje perspektive, disati i prihvatiti sve. A zatim još jedno dijete, potom još jedno i sa svakim djetetom sam osjećala kao da je to ulazak u bolju verziju sebe - objasnila je poznata glumica.

Foto: Fredericks Of Hollywood

U braku je s glumcem Brianom Austinom Greenom devet godina i imaju troje djece - Journey River, Bodhi Ransom i Noah Shannon.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:58 21.09.2019.

Najljepsa od svih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije