Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demi Moore

Slavna glumica navršila 55 godina!

Demi Moore
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/6
13.11.2017.
u 13:57

Posljedice starenja nisu ju u potpunosti zaobišle. Nedavno je otkrila javnosti sliku bez prednjeg zuba...

Demi Gene Guynes, profesionalno poznata kao Demi Moore, navršila je 55 godina!

Američka glumica, producentica filmova i model pokazala je javnosti kako ju tragovi starenja gotovo da nisu ni dotaknuli, te da i dalje izgleda fantastično.

Glumica je rođena 1962. u Novom Mexicu, a karijeru je započela 1981. u dramatičnom filmu "Choices". Ipak, javnosti je najpoznatija njena uloga u filmu "Ghost" (1990.), u kojem je glumila zajedno sa pokojnim glumcem Patrickom Swayzejem.

Hollywoodska diva udavala se tri puta.Prvi je brak bio s Freddyjem Mooreom, a trajao je pet godina.  Sljedeći je bio s Bruceom Willisom, s kojim je postala majka trima kćerima: Rumer, Scout i Tallulah. S glumcem je ostala 13 godina. Godine 2008. udala se za Ashtona Kutchera, a taj je brak okončan nakon osam godina.

Glumica je u promociji svog poslijednjeg filma "Rough Night", u poznatom programu Jimmyja Fallona, pokazala svoju sliku bez prednjeg zuba, otkrivši javnosti kako joj je zub ispao zbog posljedica povišenog nivoa stresa. Na sreću, njeni su zubari učinili izvrstan posao,  tako da se na  glumici taj nedostatak ne primijeti.

Moore je komentirala kako se njenoj djeci posebno sviđa njihova mama bez zuba, jer smatraju da ju to čini više ljudskom.

Sa zubom ili bez njega, uvjereni smo kako će glumica svojom ljepotom još dugo nastaviti mamiti oduševljene poglede...

VIDEO: Slavne glumice koje su lice uništile botoksom

 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:05 13.11.2017.

Nakon vađenje silikona karijera krenula nizbrdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije