Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Slavna glumica na meti provalnika: Iz butika joj ukrali nakit vrijednan 173.000 dolara

gwyneth paltrow
Foto: Instagram
1/6
09.12.2015.
u 09:47

Unatoč brzoj reakciji zaposlenika, razbojnici su uspjeli pobjeći, a tijekom incidenta srećom nitko od djelatnika nije ozlijeđen

Slavna glumica Gwyneth Paltrow otvorila je prije dva tjedna elitni butik Goop pop-up Store u New Yorku.

Njezina sreća zbog otvorenja nije dugo potrajala s obzirom na to da su u subotu 5. prosinca nepoznati počinitelji upali u butik i odnijeli nakit ukupne vrijednosti 173.000 dolara, piše Daily Mail.

Policija je ovaj incident okarakterizirala kao "razbojništvo, a ne kao pljačku" u kojem su trojica nepoznatih muškaraca nepoznatom napravom otvorili ormar, ukrali nakit i pobjegli.

Unatoč brzoj reakciji zaposlenika, razbojnici su uspjeli pobjeći, a tijekom incidenta, srećom, nitko od djelatnika nije ozlijeđen.

Slavna glumica u butiku na Manhattanu u ponudi ima ekskluzivne kolekcije svjetski poznatih brendova i dizajnera kao što su Valentino, Stela McCartney, Bulgari, Kjaer Weis, Juice Beauty i Staub.

>>Chris Martin i Gwyneth Paltrow grlili se u New Yorku

>>Gwyneth Paltrow i Chris Martin putuju i spavaju zajedno

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:49 09.12.2015.

Bulgari ne postoji, buvo. Brand je Bvlgari....I ne brini, buvo, sve je to osigurano, tako da je GP potpuno svejedno je li sto ukradeno ili nije....

MA
mađar
10:14 09.12.2015.

preživjet će

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije