Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA MNOŠTVO PRATITELJA

Slavna dizajnerica na udaru javnosti zbog fotografije s Meghan Markle: 'Šokirana sam!'

Foto: PA/Pixsell
1/5
14.11.2019.
u 13:39

Vojvotkinji Meghan Markle dizajnerica Stella McCartney jedna je od najdražih, pa je tako na Dan sjećanja odlučila odjenuti upravo kaput iz njezine zimske kolekcije. No reakcija slavne dizajnerice sve je šokirala.

Obožavatelji britanske dizajnerice Stelle McCartney nisu bili zadovoljni njezinim posljednjim istupom. Lavinu bijesnih komentara ostavili su na njezinoj posljednjoj, sada izbrisanoj, objavi na Instagramu.

McCartney objavila je fotografiju Meghan Markle gdje se vidi kako vojvotkinja na Dan sjećanja nosi crni kaput iz posljednje zimske kolekcije popularne Britanke. Naime, protekli vikend u londonskom Cenotaphu u Westminsteru održavao se Dan sjećanja na pale borce u I. svjetskom ratu, koji je počasno, kao i svake godine, obilježio i sam vrh kraljevske obitelji. Kako to pravila nalažu, Meghan se pojavila cijela u crnom, a sve je okrunila predivnim crnim kaputom s potpisom Stelle McCartney, čija je cijena 2325 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪This evening The Duke and Duchess of Sussex accompanied Her Majesty The Queen and members of @TheRoyalFamily to the annual @RoyalBritishLegion Festival of Remembrance. This special event, which has taken place every year since 1923 at the @RoyalAlbertHall, commemorates all those who have lost their lives in conflicts.‬ • ‪This year’s Festival marked the 75th anniversary of a number of crucial battles of 1944, with a particular emphasis on the collaboration and friendship of the British, Commonwealth and Allied armies who fought them. A unique tribute was given to acknowledge those involved both past and present, culminating in a special parade of some of the last surviving veterans who fought and served in 1944.‬ • ‪Their Royal Highnesses, who last year attended their first Festival of Remembrance together, were honoured to once again pay tribute to all casualties of war and remember those that have made the ultimate sacrifice for their country.‬ ‪#FestivalOfRemembrance ‪#WeWillRememberThem‬ Photo © PA / Royal British Legion

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Dizajnerica se pohvalila fotografijom na Instagramu uz koju je napisala: "Jako sam počašćena što je njezino visočanstvo, vojvotkinja od Sussexa u mojem kaputu iz kolekcije jesen/zima '19 na Danu sjećanja."

Foto: screenshot/PageSixStyle

 

 

 

I dok je odjevna kombinacija dobila pozitivne komentare, nije trebalo dugo da kritičari McCartney prozovu za neprimjereno ponašanje. 

Pratitelji su je napali da je ovo izuzetno loše izvela, bez ikakvog stila i ukusa, nakon čega je dizajnerica vrlo brzo izbrisala spornu objavu.

"Dan sjećanja posvećen je žrtvama i svima onima koji su se borili za nas, a ne da ih koristimo za promociju i reklamiranje. Poprilično sam šokirana", poručila je jedna pratiteljica, dok se druga nadovezala: "Korištenje Dana sjećanja za oglašavanje odjeće pomalo je nepošteno! Ljudi su umrli, a vi fotografirate ljude koji iskazuju poštovanje u reklamne svrhe. Jednostavno pogrešno."

Dizajnerica se zbog toga našla na udaru javnosti, a izgubila je i popriličan broj pratitelja. 

Stella je omiljena dizajnerica i princa Harryja zbog čega često posežu za njezinim komadima, a Meghan je britanskoj dizajnerici vjerovala i za dan vjenčanja kada je odjenula njezinu svilenu bijelu haljinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije