Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla neo

Slavlje za šibenskog glumca: postao otac četvrti put

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
20.03.2019.
u 16:30

Njegova 13 godina mlađa partnerica također je glumica, a  2013. diplomirala je u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Šibenski glumac Leon Lučev (47) početkom ožujka postao je otac četvrti put. Djevojčicu je na svijet njegova partnerica Jelena Graovac donijela početkom ožujka u riječkoj bolnici, a zaljubljeni par dao joj je ime Neo, piše Glorija. 

- Stalno se brinem, ali kad bih zapisao što mi se sve dogodilo posljednjih mjeseci, shvatio bih da mi je zapravo super. Toliko je ljepote oko mene da ne znam što ću s njom - kazao je Leon lani za Gloriju nakon što je na Sarajevo Film Festivalu s ulogom u filmu ‘Teret’ osvojio Srce Sarajeva za najboljega glumca. 

Njegova 13 godina mlađa partnerica također je glumica, a  2013. diplomirala je u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Lučevu je ovo četvrto dijete - iz bivšeg braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić ima 18-godišnjeg sina Ivana, 15-godišnju Elu te dvije godine mlađu Zoe. 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nemanatrag
19:37 20.03.2019.

Lako je kad čovjek ima svoje ljude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije