Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP I NATAŠA ŠARIĆ

Slavlje u novinarskoj obitelji: Stigao je mali Bruno!

nataša božić
Foto: N1
1/6
13.06.2018.
u 15:43

- Nataša je rodila u KBC Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu i prezadovoljna je svime i svima. Porod je prošao odlično, i s obzirom da se radi o prvom porodu - brzinski - kazao nam je Josip Šarić

Novinarska obitelj Šarić u ponedjeljak je postala bogatija za još jednog člana. Naime Josip, reporter i novinar Al Jazeere, i Nataša Božić-Šarić, novinarka urednica N1 televizije, postali su roditelji malog Brune.

- Nataša je rodila u KBC Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu i prezadovoljna je svime i svima. Porod je prošao odlično, i s obzirom da se radi o prvom porodu - brzinski. Od početka poroda do dolaska Brune - proslo je svega 3 sata. Doktorice, primalje, sestre iz Vinogradske - svima hvala i priznanje za strpljivost s rodiljama i ljubaznost za odgovaranje na čitav niz nevjerojatnih pitanja i u trudnoći a posebno nakon rođenja Brune. Posebna zahvala ide doktorima ginekolozima Draženu Lučingeru, Ivki Đaković i Dušku Pallu, svaki na svoj način su pomogli da se naš najveći san ostvari - kazao nam je sretni tata Josip koji nije bio nazočan porodu, ali je uz Natašu bio prije i poslije poroda.

- Natašina je želja bila da uz nju bude osoba koja, za razliku od mene, ima iskustva u rađaonici. Odabir je pao na novinarku Večernjaka Ivu Boban Valečić, našu dragu obiteljsku prijateljicu - dodao je Josip. Sretni tata je rođenje sina objavio na Facebooku i dobio puno čestitki prijatelja i poznanika.

Foto: Facebook/ Naš potok

Mali je Bruno težak  3280 grama i 50 cm visok. Naravno, nakon rođenja uslijedilo je veliko slavlje.

- A kako se kod nas slavi rođenje sina i to prvoga?! Veselo i spektakularno. Tako mi barem kažu prijatelji da je bilo - rekao nam je Josip.

nataša božić
1/23
Ključne riječi

Komentara 7

FA
fake
15:55 13.06.2018.

Djetetu naravno, svako dobro a Nataša? Koga briga za nju? Po čemu bi nas trebala zanimati? Po onome kako je izvještavala na prvoj televiziji gdje je radila? Zato i je na N1. Ne hvala.

ŠO
šolman
16:07 13.06.2018.

Zašto bi ikoga, pa i u novinarskim krugovima, zanimalo išta o neprofesionalnoj plitkoj moralizatorici, koja je kolegicu s HTV-a, povodom njezina spominjanja činjenice da je u to vrijeme još buduća žena princa Harryja" razvedena crnkinja" (podatak od presudne važnosti s obzirom na uštogljenu tradiciju kraljevske obitelji u koju se udala), prozvala rasisticom? Ta gospođa s očitim manjkom inteligencije ne bi trebala zanimati nikoga.

Avatar 123456
123456
16:00 13.06.2018.

a zakaj nas zlostavljate s vijestima iz međunožja vaših nikom ne bitnih "novinara"? Nosite se u 3......!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije