Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAN VJEŽBANJA

Slavko Sobin pokazao kako izgleda njegov dogovor za trening sa Šarićem: 'Ili hoćeš ili nećeš'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/14
20.08.2021.
u 11:22

"A još zbog njega nisam stavio u šest", napisao je Sobin uz prepisku u kojoj je pokazao kako izgleda njegov dogovor sa Šarićem za plan vježbanja.

Glumac Slavko Sobin (36) na svojem je Instagram storyju podijelio zanimljivu prepisku razgovora s komičarom Ivanom Šarićem (31). Naime, dvojica prijatelja preko društvenih mreža su se dogovarala kada će ići na trening, a kako obojica imaju drugačije rasporede te preferencije to je bilo dosta teško. Na vrhu fotografije se vidi da je Sobin Šariću napisao kada imaju treninge. Napisao je da bi ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom trenirali u osam sati, dok bi utorkom trening započeli u devet. Subotom bi, pak, u duhu vikenda trening započinjali kasnije nego drugim danima, u 9 i 30. "Navečer trčimo, ne svaki dan, kako nam bude ugodno", završio je plan vježbanja Sobin. Šarić se baš nije činio pretjerano oduševljen rasporedom. "A k*rac. Fak. Aj ok. Fak", odgovorio je djelujući nezadovoljno. Sobin mu se nije htio prilagođavati više, pa mu je samo kratko poručio: "Ili hoćeš ili nećeš". Šarić je na to napisao da želi. Pored prepiske Sobin je napisao jedno svoje razmišljanje. "A još zbog njega nisam stavio u šest", napisao je želeći pokazati svoju obzirnost. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Sobin i Šarić dobri su prijatelji, a često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Zajedno su nastupili u showu 'Ples sa zvijezdama' koji se emitirao 2019. godine na Novoj TV. Njih dvojica došli su i do finala, a pobjedu je odnio Sobin s partnericom Gabrielom Pilić. Šarić mu je tada čestitao na originalan način. "Meni je frend sinoć pobijedio u Plesu sa zvijezdama. Njegov frend nije. Toliko o tome kako on bira prijatelje", napisao je Šarić.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BlackCalder
BlackCalder
12:23 20.08.2021.

Isto ka i za sex s likovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije