Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio i o pobačaju

Slavko Sobin: Podržavam posvajanje djece u istospolnim zajednicama

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
10.02.2021.
u 08:25

Inače, Sobin sudjeluje u kampanji “Volim zdravlje” o prevenciji spolnih bolesti, a smatra kako bi se seksualni odgoj trebao uvesti u škole kako bi se mlade educiralo. Potom se osvrnuo i na pitanje pobačaja.

Glumac Slavko Sobin gostovao je u emisiji Pressing N1 televizije te je komentirao mnoge teme, među kojima i brojne istupe svojih kolegica o seksualnom zlostavljanju, kampanji "Volim zdravlje" te posvajanju djece.

“Krenulo je s Akademijom, ali brzo je odjeknulo i u drugim sektorima. Mislim da nijedan muškarac ne može zamisliti kroz što ona prolazi”, kazao je Sobin i dodao da bi se vjerojatno trebalo proći tečaj o tome kako se ponašati u radnom odnosu. “Nekim stvarima se očito staje na kraj i očito su se stvari pokrenule", kazao je Sobin za N1.

Inače, Sobin sudjeluje u kampanji “Volim zdravlje” o prevenciji spolnih bolesti, a smatra kako bi se seksualni odgoj trebao uvesti u škole kako bi se mlade educiralo. Potom se osvrnuo i na pitanje pobačaja.

“Mislim da je to pravo svake žene. To je jedna grozna tema jer ispada da ako kažeš da nećeš zabraniti pobačaj, onda si za pobačaj. To su žene koje imaju traumu i svoje razloge. I opet, zašto pričamo o pobačaju, pričajmo o prevenciji i edukaciji da možemo manje pričati o pobačaju kasnije”, kaazao je Sobin.

Upitan bi li podržao posvajanje djece u istospolnim zajednicama, Sobin je kratko odgovorio: “Bih, apsolutno.”

Glumac je kazao i da koronavirus nije previše utjecao na njegov posao, no da je smanjio svoje kontakte od pojave pandemije, a potvrdio je i da će se cijepiti kada dođe red na njega.

Cijepio bih se da mogu imati normalan kontakt s ljudima oko mene koji su rizična skupina, to mi je dovoljan razlog. Žao mi je što se danas lažne vijesti puno brže prenose nego istina”, zaključio je Sobin.

 

Ključne riječi

Komentara 14

MK
mksdk
09:15 10.02.2021.

Nakazne ideologije ne prezaju od uništavanja dječjih života.

AL
Alabama
09:37 10.02.2021.

Nemojte se ništa čuditi ovo promoviranje je jedan od uvjeta za financiranje javnim novcem od države..kako za novine tako i za “glumce”.

Avatar eurofašistoid
eurofašistoid
09:15 10.02.2021.

Koji je uopće ovaj kreten?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije