Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Slaven Knezović: Zbog rođenja kćeri neću zanemariti posao

'24.11.2010., Trg Marsala Tita, Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je svecana dodjela Nagrade hrvatskog glumista za 2010. godinu. Svecanost je u znaku 150. obljetnice HNK, kada je, na dan
'Slavko Midzor/PIXSELL'
04.03.2013.
u 09:00

Mostarski glumac u krugu obitelji i prijatelja večeras slavi 45. rođendan i sitno broji do rođenja svoga drugog djeteta

Ako se Slaven Knezović možda nadao da bi kći mogla požuriti pa se roditi na njegov rođendan, to se nije dogodilo. Katja, kako su dizajnerica Daliborka Puž i poznati mostarski glumac nazvali još nerođenu kćer, stiže na vrijeme – krajem mjeseca ožujka. Slaven Knezović tako će svoj 45. rođendan večeras proslaviti u krugu obitelji i prijatelja.

Sve njegove fronte

– Iz Mostara mi stižu sestra i zet, doći će i neki prijatelji, pa ćemo se dobro zabaviti – kaže glumac kojeg gledamo u svim hrvatskim sapunicama. Snimanja mu, kaže, nisu naporna, ona su tek manji dio posla kojim se bavi.

– Najlakše bi mi bilo klonirati se, podijeliti na tri dijela. Tada bih sve stigao – šali se Knezović.

Poslovno je, kaže, na više frontova. Direktor je \"Dana filma\" u Mostaru i već sada je u pripremama za ovogodišnji sedmi festival. Tek što je s Brankom Ištvančićem završio film \"Most na kraju svijeta\" već je u pripremama da s redateljem Kristijanom Milićem snimi dva dugometražna filma \"Mrtve ribe plivaju na leđima\" i u suradnji s HRT-om ratni film \"Kućni broj 55\".

Prošli tjedan zaigrao je i u premijeri predstave \"Magla d.o.o.\" koja se pozabavila aktualnim temama.

– Magla d.o.o. firma je profesora Mislava koja ima rješenja za sve što muči jednu obitelj: od nesnosne glavobolje do ostvarivanja ambicija njihove djece – kaže.

Najvažnija uloga

S kolegama Vinkom Štefancem, Nadom Abrus i Mirnom Medaković u predstavi nudi i rješenje za financijsku pretvorbu. Nijedna od dogovorenih obveza, dodaje, neće otpasti kada krajem mjeseca u njegov dom dođe beba.

– Ništa ne pada u vodu, samo ću dobiti još jednu ulogu, onu najvažniju, ulogu tate – govori Knezović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije