Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER Za sedam dana novi BB milijunaš

Slava ili novac

11.12.2008.
u 23:18

Slava je poput krugova na vodi; snaga im se smanjuje sve dok se ne izgube- lako je još u davna vremena fenomen te varljive pojave opisao William Shakespeare. I imao je potpuno pravo, jer baš nekako s dolaskom blagdana, s kojima se bliži i finale pete sezone RTL-ova reality showa “Big Brother”, u očekivanju proglašenja novog odlučili smo se prisjetiti dosadašnjih BB pobjednika i njihove sada već potpuno izblijedjele “slave”.

Uglavnom, BB milijunaši Saša, Danijel, Vedran i Hamdija danas su zadovoljni ljudi kojima je reality show pomogao da u potpunosti srede svoj život, složni su u tome da u BB kuću nisu ušli da bi postali poznati, nego da bi bolje spoznali svoju osobnost, okusili novi izazov, a ako bude sreće, i zgrnuli nešto novca koji ni pod kojim uvjetom danas ne bi mijenjali za slast slave.

Uostalom, BB i nije talent show nego reality show pa naši milijunaši i imaju pravo kada minoriziraju vrijednost slave koja ne bi trebala biti svrha tog formata. Iznimka koja potvrđuje to pravilo jest Antonija Blaće, jedina dosadašnja BB stanarka koja nije osvojila novac, ali je nastup u showu uspjela pretočiti u blistavu voditeljsku karijeru. Stoga se logično nameće pitanje bi li ona zamijenila svoju voditeljsku slavu za milijunčić koji joj je u BB kući izmaknuo?

– Toliko volim voditeljski posao da bih zasigurno iskoristila priliku i bavila se vođenjem emisija i da sam osvojila nova, to bi bilo rješenje iz snova. Priznajem, pitanje zamjene je zanimljivo kada pomisliš na sve ono što bi taj novac mladom čovjeku osigurao, ali na kraju bih ipak izabrala svoj posao! – odlučna je u voditeljica BB showa Antonija Blaće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije