Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromne želje

Slavni rockeri u Hrvatskoj žele probati naše vino, pivo i domaći organski med

Whitesnake
Foto: PR FOTO
1/2
18.11.2015.
u 11:36

Britanske rock legende Whitesnake inzistiraju na zdravoj prehrani s dosta povrća i voća, a želja im je probati i domaći organski med. Osim Karlovačkog piva na rideru je i želja da probaju kvalitetna hrvatska crna i bijela vina.

Britanske rock legende Whitesnake, praćene američko-australskom supergrupom The Dead Daisies, nastupit će 21. studenog u K.C. Dražen Petrović, a dok se pripreme za njihovo gostovanje u Zagrebu primiču završnoj fazi, iz LAA agencije u srijedu napominju da David Coverdale i njegovi glazbenici nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva.

Želje koje se tiču hrane i pića su im izuzetno jednostavne i većinom nabavljive u Zagrebu. Inzistiraju na zdravoj prehrani s dosta povrća i voća, a želja im je probati i domaći organski med. Osim Karlovačkog piva na rideru je i želja da probaju kvalitetna hrvatska crna i bijela vina

S obzirom da sa sobom donose dosta opreme koja će biti postavljena na pozornici dimenzija 18x12 metara traže 16 scenskih radnika i dva vozača u vozilima ne starijima od dvije godine.

U garderobama Cibonine dvorane odsjest će 30-tak ljudi, a osim standardnih zahtjeva zatražili su da u jednoj garderobi bude televizija na kojoj bi gledali aktualne sportske utakmice.

Vrata Draženovog doma otvorit će se u 19 sati. Grupa The Dead Daisies, koju čine bivši članovi ili suradnici grupa poput Guns n' Roses, Motley Crue, Thin Lizzy, Billy Idol, Ozzy Osbourne, svoj će nastup započeti u 20,25 sati.

Whitesnake predvođeni Davidom Coverdalom na scenu stupaju u 21,30 sati.

Svojevrsno zagrijavanje za koncert The Dead Daisies imat će u petak, 20. studenog u 17 sati kada će na Radiju 101 odsvirati poseban polusatan akustični set.

>>Brojni glazbenici otkazali turneje nakon napada u Parizu

>>Nogometaši mogu pred prazne tribine, ali ne i glazbenici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije