Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Škoro zbog srčanih tegoba zadržan na bolničkom liječenju

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
29.08.2018.
u 15:59

Stanje je sad stabilno, liječnici i sestre su jako dobri prema meni, poručio je Škoro

Popularni hrvatski kantautor Miroslav Škoro primljen je danas u zagrebački KB Merkur zbog srčanih problema i zadržan na liječenju. Škoro je, doznajemo, imao sve simptome infarkta, a u dijagnozi koju je postavila dr. Helena Jerkić piše: "Kliničko stanje gosp. Škore je stabilno, no zahtijeva daljnje liječenje i daljnju hospitalizaciju."

Svojoj publici Škoro je pak poručio:

"Dragi moji! Imam dobru i lošu vijest... Loša je da su moje srce i žile malo popustili, dobra je da ćemo još puno pjesama zajedno otpjevati. Stanje je sad stabilno, liječnici i sestre su jako dobri prema meni, pa sam odlučio još nekoliko dana ostati s njima. To je razlog zbog kojeg ću morati odgoditi nekoliko koncerata. Moje duboke isprike zbog toga, ali nastavljamo još jače čim mi kažu da smijem. Svima šaljem puno pozdrava iz bolnice!"

VIDEO Poznati Hrvati koji javno svjedoče

 
Ključne riječi

Komentara 45

Avatar arhaika
arhaika
16:06 29.08.2018.

Brz oporavak, legendo!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:18 29.08.2018.

Brz oporavak!

NM
nemirno more
17:42 29.08.2018.

brz oporavak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije