Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išla na proslavu

Skoro otkrila baš sve! Ella Dvornik rasplamsala maštu obožavatelja hrabrim outfitom

Foto: Instagram
1/7
19.09.2021.
u 11:51

"Ella gown ubija", napisala je uz snimku na kojoj pozira ispred ogledala u izazovnoj haljini brenda Krie Designe.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik (30) nedavno je s obitelji preselila u Istru, a ovog puta u rodni je Zagreb stigla zbog proslave 30. rođendana svoje bliske prijateljice Lane. Ella je za proslavu rođendana odjenula elegantnu haljinu s visokim prorezom i rasplamsala maštu obožavatelja.

"Ella gown ubija", napisala je uz snimku na kojoj pozira ispred ogledala u izazovnoj haljini brenda Krie Designe.

Foto: Instagram

Veselo društvo zabavljalo se u jednom zagrebačkom restoranu, a s Ellom je na proslavu stigao i suprug Charles Pearce. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Uoči same proslave Ella se pratiteljima požalila i kako je u Zagreb stigla bez šminke. 

-Došla u Zagreb na rođendan i ponijela sve osim šminke. Ajmo lagano peglanje kartica. Ko nema u glavi ima u novčaniku (točnije nema ni u novčaniku više) - otkrila je Ella. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ella je nedavno život u rodnom Zagrebu zamijenila onim u bajkovitoj Istri. Sa suprugom Charlesom te kćerima Balie Dee i Lumi Wren odlučila je nastaviti život u mirnijoj sredini, a kako se snašla u novoj okolini te je li požalila zbog odlaska iz Zagreba, pratiteljima je nedavno otkrila i na Facebooku.  "Neki dan došla sam u Zagreb poslovno, i kaže mi suradnica iz Zagreba: 'Kak ti je sad u Istri? Nakon Zagreba? Baš si mislim kak si hrabra što si se odselila u tak malo mjesto. Jel te bilo strah, jel ti fali nešto?'”, započela je Ella svoju objavu. 

"I u tom trenu mi je prošlo sve kroz glavu. 5 godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, dal će mi falit prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me to pitala, shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića", dodala je Ella pa nastavila: "Živim u malom mjestu s nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjet. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi. Mjesta za izlazak je beskonačno, restorana, kafića... aerodroma više nego što mogu poželjet. Pljunem na Italiju s prozora. Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamislit. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak", istaknula je blogerica.  Osvrnula se i na svoj rodni Zagreb, ali i na život u velikim svjetskim metropolama.

"Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam prešlo je sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro... i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje. 3 minute do dućana, 3 minute do pošte, 2 minute do gradonačelnika, minuta i pol do 3 restorana, slastičarne i vrhunskog koktel bara, 37 sekundi do vrtića pješke... plaža di god se okrenem! Nisam sjela u auto osim kad sam morala u Zagreb. I stvarno mislim, ako je vrijeme novac, ja sam zaista milijarder. Podcijenila sam život na 'selu', ali mi je iznimno drago da sam sad dio njega", zaključila je nedavno Ella. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar grbadeva
grbadeva
12:09 19.09.2021.

raspamećen sam

KU
kuramela
12:30 19.09.2021.

Hahaha, naočale joj izgledaju kao vjetrobransko staklo kamiona, samo još nedostaju brisači.

Avatar Malazan
Malazan
12:12 19.09.2021.

Baš baš sve?! Kurir hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije