Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sve oboljele

Škoro i sin Matija obradili hit velike jugoslavenske zvijezde: '30 godina nitko ga nije spomenuo'

Foto: Facebook
1/6
09.04.2020.
u 10:13

Miroslav Škoro sa sinom Matijom odlučio je obraditi hit crnogorskog pjevača Miladina Šobića ''Džemper za vinograd''. Obradu su posvetili svim oboljelima od koronavirusa.

Miroslav Škoro odlučio je dati podršku svima u ovim teškim vremenima epidemije koronavirusa. Sa sinom Matijom snimio je obradu hita jednog od najpopularnijih glazbenika bivše Jugoslavije. Škoro je naime obradio pjesmu crnogorskog pjevača Miladina Šobića ''Džemper za vinograd'' i posvetio je svima oboljelima od virusa.

"Otpjevat ćemo ovu pjesmu za sve ljude, za one koje je pogodio koronavirus, za one koji su imali koronavirus, a nisu htjeli reći, i za one koji su znali da netko ima koronavirus, a nisu to nažalost prijavili. Otpjevat ćemo da uskoro ponovno možemo živjeti bez straha, u slobodi i istini", kazao je Škoro u videu i naglasio kako je ovo prvi put da ovako snima pjesmu koja nije njegova.

Njegov video, koji je objavljen na službenoj Facebook stranici, do sada je pregledan više od 50 tisuća puta, a sudeći prema komentarima obožavatelji su oduševljeni ovim Škorinim potezom, ali i njegovim nasljednikom.

– Bravo Miro, uz ovakvog nasljednika poput Matije i mentora poput vas, loza Škoro ima vrlo svijetlu budućnost – poručio mu je jedan od pratitelja.

– Bravo budući premijeru, Bog te blagoslovio – nadovezao se drugi. – Kako si se samo sjetio Šobića! Pa više od tri desetljeća ga nitko nije spomenuo! – poručila je jedna od oduševljenih pratiteljica.

Škoro je nedavno sa sinom otpjevao i svoju pjesmu ''Heroji ne plaču'' koju je posvetio svim onima koji su na prvoj crti bojišta s nedaćama koje su nas zatekle - medicinskim sestrama, tehničarima, liječnicima, vozačima kamiona, vatrogascima, policajcima i vojnicima.

Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

Komentara 44

SA
sambo
12:57 09.04.2020.

Uuuuu kvaziHDZ na aparatima....tako su pljuvali po njemu i kad je skoro porušio KGK, a onda par dana nakon toga tražili podršku...hahaha...Škoro znaš da si na dobrom putu čim te LHDZ(lijevi HDZ) napada...samo naprijed, treba porušit ekipu lijevi Plenki, gubitnik Anušić i njihove rijatelje iz HNSa i SDSSa...

DU
Deleted user
11:08 09.04.2020.

Vrlo je bitno da je u naslovu članka riječ smrdoslavija. Yugonostalgičari nikako ne propuštaju priliku za reklamu propale države.

ZA
zagora
10:25 09.04.2020.

Ovi novinari (piskarala)uvjek nadu nesto da se spomene sugoslavija .BJEDNICI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije