Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije sreću

Skinuo 60 kilograma: Marko iz 'Života na vagi' završio u klinču s novom djevojkom

Foto: Instagram
1/3
24.06.2019.
u 11:30

Bivši kandidat 'Života na vagi' Marko Kregar hvali se novim izgledom, ali i novom djevojkom koju više ne krije od javnosti.

Život Marka Kregara, bivšeg kandidata 'Života na vagi', nakon showa u potpunosti se promijenio. Osim što je skinuo čak 60 kilograma, Marko je upoznao i djevojku s kojom je proteklih nekoliko mjeseci u sretnoj ljubavnoj vezi.

Novim izgledom, ali i novom djevojkom često se hvali na svom Instagramu. Svoju djevojku javnosti je predstavio prije dva mjeseca kada je otkrio i kako je započela njihova ljubav.

- Ovo malo čudo upoznao sam sasvim slučajno prije četiri mjeseca. Od tada se u mom životu promijenilo svašta... Prvo smo izlazili, družili se, šetali i upoznavali se, a zatim smo i prohodali prije točno 2 mjeseca, 2.2❤.... Od tada pa sve do sada ja sam presretan dečko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam loše i kad idem sam sebi na živce i kad je ljutim i zezam... Ona je uvijek tu da me oraspoloži... Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan ne zamisliv... Hvala ti na tome Princezo jer sa tobom je sve potpuno drugačije - napisao je tada Marko.

Foto: Instagram Asos

Da njihova ljubav cvate dokazuju i česte zajedničke fotografije, a na jednoj od njih Marko i njegova odabranica završili su u ljubavnom klinču. - Ovako je najljepše- stoji u opisu fotografije koju je bivši kandidat 'Života na vagi' objavio na svom Instagramu Storyju. U showu je skinuo 60 kilograma, a sa zdravim režimom nastavio je i dalje. Danas izgleda bolje nego ikad, a osim tjelovježbe za to je zaslužna i ljubav!

Foto: Instagram Asos

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:49 24.06.2019.

A gdje mu je Fifi? Nije htjela aportirat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije