Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio djeci iz hrvatske

Skandal u srpskom realityju: Udario Hrvata šakom u glavu i izvrijeđao ga zbog nacionalnosti

Foto: Youtube screenshot
1/3
01.01.2020.
u 20:23

U reality showu "Zadruga" natjecatelj Vladimir Tomović napao je prijatelja hrvatske sudionice Ive Grgurić.

Prema pisanjima srpskih medija u reality showu 'Zadruga' došlo je do tučnjave.

Naime prijatelj sudionice showa Hrvatice Ive Grgurić (26) došao je u posjet i tamo se sukobio s Vladimirom Tomovićem. On je od prije poznat kao nasilnik iz tog showa, a sve se odvilo nakon što je Ivin prijatelj upitao Vladimira je zna li što je navijački kodeks.

Tomović se našao uvrijeđen, a Ivin prijatelj mu je pokazao srednji prst te je ovaj nasrnuo na njega. Između ostalog, kako dalje opisuju, Tomović je nanizao uvrede na nacionalnoj razini, a produkcija se o ovom događaju nije niti oglasila te Tomovića nije ni diskvalificirala.

Inače, Vladimir je već od ranije poznat po nasilnim ispadima. Dok je bio u vezi sa Slađanom Petrušić, koja se proslavila u 'Noćnoj mori' Željka Malnara bio je nasilan i prema njoj. Njih su dvoje započeli romansu prije tri godine u 'Parovima'. Oboje su ispali iz showa, a Slađana je tada progovorila kako se Vladimir prema njoj odnosio.

Nasilniku to nije bio jedini prijestup. Naime, Tomovića su pravomoćno osudili na šest mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i prijetnji smrću. Prije osam godina je napao djecu iz Hrvatske, izviđače koji su bili u posjetu Baru. Tomović im je tada naredio da sklone hrvatski zastavu te im prijetio da će ih pobiti vidi li opet hrvatska obilježja u svom gradu.

Ključne riječi

Komentara 24

ST
steve
20:34 01.01.2020.

Hrvatskim guskama jos nije jasno bratstvo i jedinstvo, isprani mozgovi.

MI
mica1111
20:47 01.01.2020.

...svatko tko sudjeluje u takvim idiotarijama nije vrijedno komentirati...

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
20:57 01.01.2020.

Daj stvarno prestanite pisati o tim Srbima. Sirite netrpeljivost, a hrvatskom narodu to vise nije bitno. Smetaju ljudima takvi tekstovi. Kada se kritizira novinare VL zbog toga, blokiraju se komentari, dok vas se ne tuzi, a kada vas se bude tuzila odsteta ce biti vrlo, vrlo velika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije