Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna plavuša

Skandal u Srbiji. Nova misica tajila da je udana, ostat će bez krune?

nikolina bojić
Pressonline
09.10.2012.
u 23:05

Budući da udana žena ne smije nositi titulu miss neke zemlje Nikolini prijeti oduzimanje krune.

Novoizabrana miss Srbije Nikolina Bojić mogla bi ostati bez lente budući da je u braku, što nije u skladu sa svjetskim pravilima, doznaje srbijanski Press.

Nikolina se, prema pisanju Pressa, sredinom svibnja udala na plaži na Floridi za poznatog kanadskog tenisača hrvatskog porijekla Franka Dančevića.

Budući da udana žena ne smije nositi titulu miss neke zemlje Nikolini prijeti oduzimanje krune. Na izboru za Miss održanom proteklog vikenda Nikolina je ponijela i titulu Miss šarma.

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:09 09.10.2012.

Ne će im pasti kruna s glave ako ovoj slatkici progledaju kroza prste.

PE
peugeot
23:58 09.10.2012.

Gdje god da maknes po bivsoj Jugi zene ko "karavele". Od mene joj je cista "desetka"!

DI
Direkt
20:35 27.03.2018.

Slatka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije