Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na meti hejtera

Skandal na izboru ljepote, gledatelji tvrde: 'Misica hrvatskih korijena ostala bez krune zbog spornog podrijetla'

Foto: Profimedia
1/5
20.12.2020.
u 15:21

Odmah nakon izbora uslijedile su reakcije na društvenim mrežama, a lijepa April postala je meta dežurnih hejtera koji su se okomili na njezino podrijetlo i izgled

U subotu navečer održan je izbor za Miss Francuske, a titulu najljepše ponijela je Amandine Petit, dok je titulu prve pratilje ponijela 21-godišnja April Benayoun. Odmah nakon izbora uslijedile su reakcije na društvenim mrežama, a lijepa April postala je meta dežurnih hejtera koji su se okomili na njezino podrijetlo i izgled.

Naime, kako pišu francuski mediji majka ove 21-godišnjakinje je hrvatsko-srpskih korijena, dok joj je otac Izraelac. Neki od gledatelja tvrde da je krunu izgubila jer je otkrila svoje podrijetlo, dok su joj drugi pak pružili podršku.

Foto: Profimedia

- Sva moja podrška ovoj mladoj ženi! Antisemitizam je zločin. Povraća mi se od tih prljavština koje uopće ne predstavljaju Francusku - jedan je od mnogobrojnih komentara.

April je postala popularna zahvaljujući Instagramu na kojem je prati više od 158 tisuća ljudi, a mnogi smatraju kako tijekom televizijskog prijenosa uživo nije izgledala ni približno kao na fotografijama s Instagrama.

Foto: Profimedia

- Je li to uopće ista žena na izboru, ta s fotografija? - pitali su se mnogi nakon što su Twitterom počele kružiti neretuširane fotke mlade April.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:44 20.12.2020.

da je porijeklom iz afrike ne bi imala problema

DU
Deleted user
17:29 20.12.2020.

Problem je u ovom Benayoun? I onda ti i takvi iz "uljuđene stare Europe" dođu na Dinarski poluotok da nas podučavaju demokraciji i zapadnim vrijednostima?Nas, koji smo kolijevka civilizacije? Francuska je uz Njemačku rasadnik šovinizma i antisemitizma! Da se ovo dogodilo u Hrvatskoj ili Srbiji - razapeli bi nas!

DI
Diesel
17:07 20.12.2020.

Nemojte tako, i ona je ljepa,...ma sto ljepa, preljepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije