Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 15 godina

Sjećate li se Nike? Predstavljala nas je na dječjoj Euroviziji, a onda je izrasla u pravu zavodnicu

Foto: Screenshot
1/3
19.09.2019.
u 13:38

Nika Turković 2004. godine Hrvatsku je predstavljala na izboru za dječju pjesmu Eurovizije. Nika je u međuvremenu izrasla u pravu mladu damu, a sada se i vraća na glazbenu scenu.

Sjećate li se Nike Turković? Simpatična djevojčica koja je prije 15 godina Hrvatsku predstavljala na izboru za dječju pjesmu Eurovizije izrasla je u mladu, zgodnu i uspješnu damu.

Iako se nakon Eurosonga u Norveškoj na kojem je zauzela visoko treće mjesto pjesmom 'Hej, mali' odlučila povući iz javnosti i nastaviti svoje bezbrižno djetinjstvo dalje od velikih pozornica Nika se sada odlučila vratiti na scenu.

Nika je upravo objavila spot za pjesmu ''U mraku'' koja je pravo osvježenje za domaću glazbenu scenu. Iza 24-godišnje glazbenice je život u Londonu i pohađanje Instituta za modernu glazbu (ICMP), gdje je godinama pisala svoje tekstove na engleskom jeziku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sada se odlučila na povratak svojim korijenima i pronalazak mjesta na našem glazbenom nebu. S obzirom na to da nam takvih talentiranih mladih izvođača nedostaje, ne sumnjamo da će Nika ubrzo pronaći svoje mjesto na našem glazbenom nebu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
16:10 19.09.2019.

Na dječjoj Euroviziji? I to postoji?

ZE
zelenakrava
14:13 19.09.2019.

Ne sjećam se.

Avatar maxist
maxist
21:39 19.09.2019.

povratak s golom riti ?........a vraća se pjevanju ?.......Čekam da se uslika keramičar koji ne razme ni vuru ni kalendar.......!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije