Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Sjećate se Nenada iz 'Lažeš Melite', evo gdje danas živi i što radi

Foto: Youtube Screenshot
1/11
15.08.2018.
u 16:41

Ladislav Vrgoč je solist u HNK Osijek i ima svoju školu pjevanja.

'Lažeš Melita' jedna je od omiljenih i najboljih dječjih serija 80-ih godina u kojoj smo pratili dogodovštine Melite koju je glumila Gorana Stepanić, a jedanod glavnih sporednih likova bio je njen brat Nenad kojeg je igrao Ladislav Vrgoč.

Nenad je bio sličan liku Buce iz "Smogovaca" i uvijek je morao imati neki slasni zalogaj u svojoj blizini. Za razliku od Gorane koja se posvetila akademskoj karijeri Ladislav je ostao u umjetničkim vodama. On je godinama solist u HNK Osijek,  a surađuje i sa zagrebačkim nacionalnim kazalištem.

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell

Ladislav je u rodnom Zagrebu završio Solo pjevanje na Muzičkoj akademiji, a kasnije se nastavio školovati u Stuttgartu. Nakon što je 2002. godine završio poslijediplomski studij Lieda vratio se u Hrvatsku. Zbog posla postao je stanovnik Osijeka. 

-Osijek me uvelike podsjeća na Zagreb u kojemu sam odrastao. Zvučat će čudno, ali volim puknute pločnike, ožiljak na fasadi i lišće na cesti, volim mir, ne volim kad je sve “savršeno” , otkrio je Ladislav u intervju koji je krajem prošle godine dao za Večernji.

Tada je pokrenuo "Školu pjevanja Vrgoč", a kada  se ne bavi pjevanjem Nenad se primi slikanja. U Osijeku živi s devetogodišnjim sinom Stjepanom. 

VIDEO Ove turske serije bile su najgledanije kod nas

Ključne riječi

Komentara 5

NE
Neno0604
18:07 15.08.2018.

Da, i?

MA
maxxxx
19:26 15.08.2018.

Kak se ne bi sjećali Životinje iz Smogovaca

ST
strsljen2013
18:47 15.08.2018.

Melbourne bus strike called off, ending 24 hours of commuter chaos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije