Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je to zabranjena ljubav

Sjećate se Nemeša? Seks u BB kući mi je bio najbolji, a Marijani želim sreću

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
12.09.2020.
u 10:38

S Marijanom Kovačević vezu je počeo u Big Brotheru. Ona je tada bila još u braku, a nakon završetka showa par je nastavio romansu koja je na kraju završila brakom koji nije dugo potrajao.

Glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša publika je upoznala prije devet godina kada je bio natjecatelj u regionalnom Big Brotheru. U showu nije pobijedio ali svi ga se sjećaju zbog ljubavi s natjecateljicom Marijanom Kovačević koja je tada bila u braku, ali u showu se pred kamerama upustila u vezu s pet godina mlađim Nemešom. Nakon završetka showa Marijana se rastala i nastavila romansu s Nemešom koja je na početku bila idilična, ali ubrzo je došlo do prvih nesuglasica i u nekoliko navrata su prekidali i mirili se da bi 2016. godine sve iznenadili vjenčanjem.

Međutim,  brak je potrajao samo osam mjeseci i rastali su se. Glazbenik Nemeš vratio se u Beograd gdje je prije godinu i pol dana otvorio svoj studio za sinkroniziranje crtića i radi na svom prvom albumu za koji se nada da će svjetlo dana ugledati sljedeće godine na proljeće. U razgovoru za 24 sata ovaj 30-godišnjak otkrio je zašto je pukla ljubav s Marijanom Kovačević s kojom je u showu vodio ljubav pred kamerama.

Foto: Daniel Pavlić

- Zbog religije. Stalno mi je govorila da joj smeta što sam mormon. Ili možda moron, nisam sad baš siguran - Nemešov je odgovor na pitanje zašto je njegovom braku s Marijanom došao kraj. Marijana iz prvog braka ima kći, a nedavno je potvrdila informaciju da je trudna i nije otkrila tko je otac njezinog drugog djeteta. Čuje li se s Marijanom i u kakvom su odnosu sada, Nemeš kaže: Ni u kakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovog svijeta. Izdvojio je i koje situacije u BB kući su mu bile najdraže. Svaki put kad su nam davali alkohol, bio sam toliko pijan da sam puno toga još tad zaboravio. Najljepše mi je bilo kad sam imao seks, to je baš super osjećaj - izjavio je Nikola.

Od bivših natjecatelja iz Big Brothera još uvijek se čuje s Horvatom Čagljem, a kaže kako Soraju izbjegava otkako su joj digli auto u zrak. O svom ljubavnom statusu kaže kako je vječni zaljubljenko.

 

 

Komentara 4

BO
bolnaistina
11:04 12.09.2020.

Nemeš dobro ispeglao Marijanu, a ona si uništila obitelj.

PI
Piksy
14:52 12.09.2020.

Steta..oni su mi ipak bili dobar par ali izgleda da ona niti sa jednim ne moze biti na duge staze..

YE
Yeah
11:13 12.09.2020.

Marijana i Nemeš... sex is in the air... najgledaniji BB! Nevjerojatna sexualna energija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije