Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Sjećate se Marije iz 'Lud, zbunjen, normalan'? U Sarajevu je pokazala novi imidž i neprepoznatljiva je

Foto: Nova TV
1/12
15.08.2022.
u 20:00

Glumica Tatjana Šojić vrlo bogate karijere, koja uživa poseban ugled među kolegama, kazališnim i filmskim umjetnicima, u kreaciji Kaftan studija oduševila je sve koju su je ugledali.

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih glumica Tatjana Šojić, koju gledatelji najbolje znaju kao konobaricu Mariju iz hit serije "Lud, zbunjen, normalan" sinoć je na crvenom tepihu 28. izdanja Sarajevo film festivala oduzimala dah i pokazala je svoj novi imidž zbog kojeg ju je teško bilo prepoznati.

Glumica vrlo bogate karijere, koja uživa poseban ugled među kolegama, kazališnim i filmskim umjetnicima, u kreaciji Kaftan studija oduševila je sve koju su je ugledali. U ledeno sivoj kreaciji predimenzioniranih svilenih rukava, izgledala je poput skulpture te je na crveni tepih donijela decentan, vrlo elegantan glamur. Besprijekornu modnu kombinaciju, pročišćenog dizajna popratio je dizajnerski nakit Elird jewelery. U seriji "Lud, zbunjen, normalan" njezin zaštitni znak je kratka kosa, a na crvenom tepihu u Sarajevu je Tatjana pokazala sasvim drugačiju frizuru, lagano sijedu kosu ošišanu još kraće nego u seriji.

Foto: Jasmin Agović

Tatjana ne daje često intervju i dosta se povukla iz javnost nakon što joj je 2009. godine preminuo suprug, glumac Žan Marolt koji je također glumio u "Lud, zbunjen, normalan" i igrao je Enesa Hadžiethemćumurovića. U jednom intervju koji nam je dala prije nekoliko godina otkrila je samo mali dio svog privatnog života i ispričala nam je kako provodi svoje slobodno vrijeme te je otkrila kako se odveze u prirodu na dozu opuštanja, a hobiji i ljubav su joj jahanje i glazba. S gitarom se “druži” još od muzičke škole, a sviranje klavira i saksofona je, rekla nam je tada, samo za njezine uši.

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Komentara 1

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
20:09 15.08.2022.

Meni je ta žena ružna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije