Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovita natjecateljica

Sjećate se Maje iz 'Ljubav je na selu', otkrila je velike novosti

Foto: RTL
1/4
16.05.2020.
u 23:59

Maja Lena Švaljug sretna je jer se nakon nekoliko tjedana konačno vratila na posao u kafić, a otkrila je i da ima promjena u njezinom ljubavnom statusu.

Maja Lena Švaljug u desetoj sezoni showa "Ljubav je na selu" pokušala je osvojiti farmera Jovana Karapandžu, a svi su je zapamtili po njezinom  smislu za humor. Maja je nedavno na Facebooku objavila fotografiju s jednim od farmera iz "Ljubav je na selu" Borisom Kolesarićem, a za RTL je negirala kako su njih dvoje zajedno.

1/10

- Slika je snimljena prošle jeseni kad sam bila u Istri pa smo svratili kod Borisa na farmu njegova djeda - otkrila je Maja. Boris nije njezin odabranik, ali pohvalila se kako ima dečka i kako su već neko vrijeme u sretnoj vezi. - Imam dečka već nekoliko mjeseci - otkrila je Maja velike novosti na ljubavnom planu. Zbog pandemije koronavirusa neko vrijeme nije mogla raditi, ali sada kada mjere polako popuštaju vratila se na posao u kafić u kojem je radila prije cijele situacije s koronom. 

- Jedva sam čekala vratiti se na posao - kaže Maja i dodaje kako je u kontaktu sa svim natjecateljima desete sezone RTL-ovog showa i kako se redovito i dalje čuju. 

Pogledajte koje su se romanse rasplamsale u redakcijama domaćih televizija

 

Ključne riječi

Komentara 2

MC
Mcro
02:10 17.05.2020.

a da uvedete nešto članaka o prirodi npr, ili o načinu proizvodnje predmeta svakodnevne upotrebe..možda jednostavno da stavite kameru u pustinju da ide live kako vjetar puše pjesak

ZE
Zekonja
02:07 17.05.2020.

Prestanite nas opterecivati s mentalno potkapacitiranim konobaricama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije