Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda drugačije

Sjećate se Lorelai iz 'Gilmorica'? Lice joj se promijenilo od previše botoksa

Foto: profimedia
1/5
12.09.2021.
u 20:15

Lauren je u vrijeme najveće slave bila često na listama najljepših žena Hollywooda, a nove fotografije snimljene ovaj tjedan pokazuju kako je i ona postala sljedbenica trenda botoksiranja u Hollywoodu i izgled joj se sasvim promijenio.

Uloga Lorelai u seriji "Gilmorice" proslavila je 54-godišnju glumicu Lauren Graham koja je u seriji glumila od 2000. do 2007. u sedam sezona serije. Lauren je u seriji počela glumiti kao 33-godišnjakinja i sve je osvojila ulogom samohrane majke koja ima prijateljski odnos sa svojom kćeri koju je utjelovila glumica Alexis Bledel.

Lauren je u vrijeme najveće slave bila često na listama najljepših žena Hollywooda, a nove fotografije snimljene ovaj tjedan pokazuju kako je i ona postala sljedbenica trenda botoksiranja u Hollywoodu i izgled joj se sasvim promijenio. Paparazzi su je snimili dok je napuštala jedan restoran u Los Angelesu gdje je bila na ručku s prijateljicama i teško je na tim fotografijama prepoznati Lauren iz "Gilmorica" jer joj se lice promijenilo od botoksa na koji ide redovito, a operirala je i nos i bila na faceliftingu.

Foto: profimedia

Uloga u "Gilmoricama" joj je donijela nagradu Zlatni globus, a popularna je bila i serija "Roditelji i djeca" u kojoj je glumila sa svojim životnim partnerom glumcem Peterom Krausom s kojim je u vezi od 2010. godine.

VIDEO Dino Jelusić: većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 1

DA
Daniel05041986
20:55 12.09.2021.

Čudovište iz močvare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije