Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teen zvijezda

Sjećate se Jakea iz 'Dva i pol muškarca'? Okrenuo se vjeri i ima novi imidž

Foto: Profimedia
1/5
04.07.2019.
u 11:12

Angus T. Jones zarađivao je 350 tisuća eura po epozodi i onda se u jednom trenutku iznenada okrenuo vjeri i napustio seriju.

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija "Dva i pol muškarca" osigurala je popularnost glumcu Angusu T. Jonesu koji je glumio Jakea Harpera.

Imao je tek deset godina kad je počeo glumiti u ovoj seriji uz Charlieja Sheena i Jona Cryera i odrastao je ispred kamera i brzo je postao popularan. Osim slave ova serija je danas 25-godišnjem Angusu donijela i dobru zaradu, točnije 350 tisuća dolara po epizodi, ali donijela mu je serija i onu  negativnu stranu medalje. 

U jednom trenutku sasvim iznenada shvatio je kako serija nije za njega i okrenuo se vjeri, a onda se i obratio svojim obožavateljima.

- Prestanite gledati 'Dva i pol muškarca' jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije i zato istražite kako televizija utječe na vaš mozak. Istražite sve malo i sami ćete zaključiti koliko je to loše - poručio je obožavateljima kada je sasvim iznenada odlučio napustiti  seriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning .. #ny #goodmorning #coffee

A post shared by Angus T. Jones (@angust.jonesofficial) on

 

Prije nego je napustio seriju okrenuo se vjeri, krstio se i sasvim se posvetio vjeri i povukao se iz javnosti jer je shvatio da se njegova predanost vjeri sasvim razlikuje od onoga što je promovirao u seriji. Već dugo živi daleko od javnosti i sasvim je promijenio svoj imidž, a otvorio je nedavno i Instagram i objavio svoju fotografiju.

Komentara 11

Avatar Sokol
Sokol
13:50 04.07.2019.

Sve super. Našao je smisao u životu. Ali što je s preko 25 milijuna dolara. I ja bi malo toliko para pa da dođem sebi.

AU
austrougarskigeneral
11:30 04.07.2019.

njegov izbor

NA
natrag
16:37 04.07.2019.

A gdje su pare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije