Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNA PROMJENA

Sjećate se Ive, pobjednice prvog 'Gospodina Savršenog'? Mnogi je danas ne bi ni prepoznali

Iva Runjanin
Foto: RTL
1/11
16.12.2019.
u 10:34

Iako je Goran Jurenec odabrao nju, njihova veza ipak nije išla po planu pa je Goran završio s njezinom protivnicom u showu, Hanom Rodić.

Prošlogodišnja pobjednica showa 'Gospodin Savršeni' Iva Runjanin u showu je prikupila brojne simpatije, a danas je mnogi ne bi ni prepoznali.

Iako je Goran Jurenec odabrao nju, njihova veza ipak nije išla po planu pa je Goran završio s njezinom protivnicom u showu, Hanom Rodić.

Međutim, Iva nikako ne žali za takvim ishodom već uživa u putovanjima i 'novom' poslu. Nakon showa Iva je pronašla posao u jednom megastoreu dječje odjeće u kojem se bavi marketingom.

Jednom je prilikom priznala da Goran i ona ne komuniciraju od završetka showa, iako je njoj bila želja da ostanu prijatelji.

Čini se kako je sasvim okrenula novi list, a nedavno je ova lijepa plavuša drastično skratila kosu čime je iznenadila sve koji ju pamte po prepoznatljivoj dugoj plavoj kosi. Ljetos je tu dugu kosu zamijenila malo kraćom, a sada se odlučila za još kraću varijantu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New place in #zagrebcity 🥰🎉 #goodmusic #nicecompany #newplace #squareone #placetobe

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin) on

Na novim Instagram objavama možemo vidjeti kako zaista uživa u životu, ali i da se Iva druži s kandidatima nove sezone showa

- Nakon Gospodina Savršenog malo sam više počela putovati; bila sam u Bruxellesu, Istanbulu, Milanu, Toskani, po cijelom Jadranu - priznala je ljetos.

Čak i nakon toliko vremena od završetka showa, Ivu i dalje prepoznaju na ulici, a komentari su i više nego pozitivni

- To je bilo puno intenzivnije odmah nakon završetka showa, sad je rjeđe, ali svaki komentar koji dobijem i više je nego pozitivan. Najdraže mi je kad mi kažu da sam bila prirodna i spontana jer zaista takva i jesam, pa mi je to znak da sam čak i u nekim, možemo reći neprirodnim uvjetima - ostala vjerna sebi - rekla je ljetos. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar markoii123
markoii123
08:31 17.12.2019.

Niko nema pojma al su svi kliknuli na članak.

PE
PetrusManus
10:39 17.12.2019.

Duboko grlo čini čuda, može se i putovati😅😅😅😅

NN
nista_ne_znam
00:29 17.12.2019.

Ne sjecam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije