Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljena

Sjećate se Dragane? Bivša cura Davora Šukera uživa u ljubavi s poznatim ugostiteljem

Foto: Instagram
1/4
19.01.2020.
u 13:14

Naša poznata manekenka Dragana Radošević koja je neko vrijeme bila u vezi s Davorom Šukerom sreću je pronašla uz talijanskog ugostitelja Francesca Marconija.

Prije više od 15 godina manekenka Dragana Radošević pojavila se na izboru za Miss turizma i započela svoj uspon na manekenskoj sceni. Na izboru u Kini postala je Miss fotogeničnosti što joj je otvorila brojna vrata manekenske scene.

Karijeru je nakon toga počela graditi u Italiji, a nedugo nakon poslovnog uzleta planula je i njezina ljubav s 18 godina starijim bivšim reprezentativcem Davorom Šukerom kojeg je upoznala 2010. godine tijekom jednog izlaska u popularnom zagrebačkom klubu The Best.

Njihova ljubav potrajala je svega četiri mjeseca, a prekidu je navodno kumovao upravo Draganina karijera. Prema nekim izvorima ljubavi je navodno presudila udaljenost s obzirom da su odnos održavali na relaciji Zagreb-Milano gdje je živjela zbog posla. Drugi su pak skloni vjerovati da je njihovu idilu narušio 'skandal' s golim grudima koji su postali glavna tema tabloida nakon što joj je bradavica ispala na reviji jednog domaćeg tjedna mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana R. (@draghikunti) on

Nakon prekida Šuker je za Dnevni avaz izjavio kako njihova veza nije vrijedna spomena. Dragana je tada nastavila graditi svoju karijeru u Milanu, a sreća joj se ubrzo osmjehnula i na ljubavnom planu. Već duže vrijeme uživa u ljubavi s poduzetnikom i ugostiteljem Francescom Marconijem, inače šefom talijanske podružnice lanca restorana 'Temakinho'.

Oboje žive i rade u Milanu, a u slobodno vrijeme zajedno uživaju na putovanjima s kojima se Dragana često hvali na društvenim mrežama pa tako trenutno  svojim pratiteljima na Instagramu 'vadi mast' fotografijama s odmora u Kolumbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana R. (@draghikunti) on

Ključne riječi

Komentara 5

BB
Bruno_Bear1
14:32 19.01.2020.

Talijani koriste rabljenu robu ali ne dugo.

ZE
Zekonja
20:02 19.01.2020.

Ako je bila na izboru za miss prije 15 godina, a sad se povlaci po nekim vezama kao tinejderica. onda tu kod nje nesto debelo ne stima. Nego, imam iste cipele kao ovaj lik, obicno pilim drva u njima. To su one sa zastitnom kapicom, jel ?

Avatar Duksi
Duksi
15:26 19.01.2020.

Ja mislio da se udala bauštelca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije