Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječja zvijezda

Sjećate se djevojčice iz 'Čuda u 34. ulici'? Pogledajte kako sada izgleda

Foto: Youtube screenshot
1/6
05.12.2020.
u 20:00

Mara Wilson je poput Susan odgojena da ne vjeruje u Djeda Božićnjaka i to joj je pomoglo da se što lakše poistovjeti s likom Susan u "Čudu u 34. ulici".

Među filmove koji se često prikazuju u ovo božićno vrijeme je i film "Čudo u 34. ulici" u kojoj je glavnu ulogu te 1994. dobila tada sedmogodišnja Mara Wilson. Priča je to o djevojčici Susan koja ne vjeruje u Djeda Božićnjaka i ovaj film snimljen je po istoimenom klasiku iz 1947. godine. Mara je početkom 90-ih bila dječja glumačka zvijezda i glumila je i u filmovima "Matilda", Tatica u suknji",  i "Thomas i čarobna željeznica".

Mara je poput Susan odgojena da ne vjeruje u Djeda Božićnjaka i to joj je pomoglo da se što lakše poistovjeti s likom Susan u "Čudu u 34. ulici". Dok je snimala film "Matilda" ostala je bez mame koja je umrla izgubivši bitku s rakom dojke, a Mara je bez obzira na tako tešku i bolnu situaciju za nju odlučila snimiti film do kraja. Nakon "Matilde" odlučila je pauzirati od glume, a o svom životu pisala je prije četiri godine u knjizi "Gdje sam sad?". Ispričala je jednom i kako će uvijek biti zahvalna kolegi glumcu Dannyju DeVitu koji je njezinoj majci prije smrti omogućio da vidi kako njezina kći glumi. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Uzeo je kopiju filma i odnio joj ga kako bi ga mogla pogledati prije nego što je umrla. Danny je bio divna osoba i bio je kao član moje obitelji - rekla je Mara. Gluma joj više nije prioritet i odlučila je kako ne želi biti zvijezda u Hollywoodu jer nije htjela poput većine glumica jednog dana završiti na operacijskom stolu kod estetskog kirurga i htjela je ostati svoja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Iwan_Daworković_Gemišt
Iwan_Daworković_Gemišt
20:43 05.12.2020.

"slavne influencerice" će vrištati kad ovo pročitaju. Ženska je htjela ostati ono što je! Nevjerojatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije