Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije plavuša

Sjećate se Barbare iz 'Gospodina Savršenog'? Vratila se konobarenju i ima novi imidž

Foto: RTL
1/4
12.05.2020.
u 21:43

Barbara radi kao konobarica i objavila je fotografiju s radnog mjesta na kojoj nosi rukavice i masku.

U drugoj sezoni showa „Gospodin Savršeni“ za srce Mije Matića borila se Barbara Mucić. Barbara se godinama bavila atletikom i bila je i druga pratilja Miss Adriatic Hrvatska te je dva puta ušla u finale izbora za Miss sporta. Na svom Instagramu sada je pokazala kako se nakon popuštanja mjera vratila na posao kao konobarica u jednogm splitskom kafiću.

1/15

Na fotografiji Barbara nosi masku i rukavice i teško bi itko prepoznao kako se ispod ove maske krije bivša natjecateljica RTL-ovog showa. U showu je bila plavuša, ali je nedavno promijenila svoj imidž i postala je brineta, a sve više objavljuje fotografije na kojima ima prirodan look bez imalo šminke.

Foto: Instagram screenshot

- U show 'Gospodin Savršeni' odlučila sam doći jer mi se svidio koncept emisije, željela sam novo iskustvo, a i dati priliku ljubavi - rekla je Barbara nakon što jer napustila show. Rekla je kako joj se kod Mije svidjelo to što je dobar i pristojan i bila je jako ponosna što je na prvoj ceremoniji ruža ona od Mije dobila prvu ružu.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:30 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije