Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNI FILM

Sjećate li se sluškinje Olje iz 'Maratonaca'? Evo kako danas izgleda!

Melita Bihali
Foto: screenshot
1/3
15.11.2018.
u 17:09

Prije sedam godina mogli smo je vidjeti u filmu "Parada" Srđana Dragojevića, a ove godine igrala je i u TV filmu "Petak 13.". Četiri desetljeća igrala je u Dječjem kazalištu "Radović" u Beogradu.

Film "Maratonci trče počasni krug" Slobodana Šijana iz 1982. godine jedno je od onih ostvarenja koje mnogi svstavaju među najbolje filmove u bivšoj Jugoslaviji. Kultni film snimljen po scenariju Dušana Kovačevića ima puno poznatih scena o obitelji Topalović, a jedna od onih koja se pamti je i kad najstariji Topalović - Maksimilijan (Mića Tomić) u kadu uvlači sluškinju Olju (Melita Bihali) i iskida joj košulju. Melita Bihali ove je godine proslavila 80. rođendan, i još uvijek glumi.  

Prije sedam godina mogli smo je vidjeti u filmu "Parada" Srđana Dragojevića, a ove godine igrala je i u TV filmu "Petak 13.". Četiri desetljeća igrala je u Dječjem kazalištu "Radović" u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sreća je poznavati Vas. ❤ #melitabihali

A post shared by Jovana Matovic (@jovanica_loknica) on

- Teško mi je što nemam djece, mislim da je to generalno svakome patnja tko je ostao sam. Pogotovo kada dođete u određene godine kada vam je potrebno da sa nekim komunicirate, popričate - kazala je glumica u jednom intervjuu i dodala kako je bivšeg supruga ostavila zbog njegove ljubomore. Naime, dobivala je ponude za razne uloge koje je morala odbiti jer je suprug nije puštao na snimanja van Beograda. 

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

Komentara 27

DU
Deleted user
19:53 15.11.2018.

Dnevna doza jogoslavenstva..

80
8.000 eura, 8.000 eura!
20:15 15.11.2018.

Sjećate se Večernjeg prije ? Eto kako sad izgleda💩

BE
beitsche
19:31 15.11.2018.

Izgleda svjeze ko Vecernji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije