Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao sa scene

Sjećate li se Rafe? Evo što sada radi

Rafael Dropulić
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
14.01.2018.
u 10:18

S Ante Cashom i Laudato TV bendom je otpjevao pjesmu 'Naprijed kauboji' za rukometnu reprezentaciju i Europsko prvenstvo u rukometu

Rafael Dropulić (34), poznatiji kao Rafo pobijedio je prije 15 godina u showu 'Story Supernova Music Talents'. Snimio je pjesmu 'Ja sam Rafo' i nestao sa scene. Okrenuo se Bogu i oženio Marinu s kojom je u braku sedam godina. Prije nego što je uplovio u bračnu luku, pobijedio je i u showu 'Farma'. 

- Mislio sam da ću umrijeti nesretan, a na kraju se pojavi frajer Isus koji mi kaže da me voli iako sam glup kao točak - rekao je prije dvije godine, piše 24 sata.

S Ante Cashom i Laudato TV bendom je otpjevao pjesmu 'Naprijed kauboji' za rukometnu reprezentaciju i Europsko prvenstvo u rukometu.

U međuvremenu je Rafo postao otac te je upisao studij. Radi kao stručni referent na Odjelu za turizam te je voditelj na Laudato TV-u.

- Možda nekad nešto i izdam, snimim spot, napravim koncert, ali ne vidim sebe kao čovjeka koji će sve podrediti uspjehu i slavi kao što je to bilo nekad. Bog i obitelj su mi na prvom mjestu i dokle god to dvoje 'štima' sve je u redu - rekao je Rafo.

 

Rafael Dropulić
1/8

Komentara 6

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije