Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Sjećate li se njega? U showu je otkrio tužnu životnu priču, a djevojku još nije pronašao

Foto: RTL
1/6
19.02.2021.
u 09:43

Naime, Josip je proslavio 22. rođendan u petak, ali još nije našao srodnu dušu.

Najmlađi kandidat 12. sezone showa ''Ljubav je na selu'' Josip Tratnjak muku muči s pronalaskom idealne djevojke. Naime, Josip je proslavio 22. rođendan u petak, ali još nije našao srodnu dušu.

"U mom životu sve po starom, dane provodim kao i svaki dan. Curu još nisam našao, čekam onu pravu" kazao je Josip za RTL

Ranije se požalio kako mu se često javljaju udane žene, no on ne želi nikome razoriti brak.

Posjetimo, Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Ostao je bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show. "Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip, pa nastavio: "Ostao sam bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako ovih par mjeseci. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza.

 

Ključne riječi

Komentara 3

CI
CigoZekanovic
10:28 19.02.2021.

Pa evo Mirela Holy je slobodna.

BU
Budni
14:18 21.02.2021.

Uzmi si dečka,pa nije to više sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije