Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva razlika!

Glumila je u seriji zbog koje je odlično zarađivala. Danas ne izgleda ovako i bori se s financijskim problemima

Foto: Profimedia
1/6
04.09.2021.
u 19:00

Osim izgledom, Tori medijske stupce puni i turbulentnim brakom s Deanom McDermottom za kojeg se udala 2006. godine, a zajedno imaju petero djece- dvije kćeri i tri sina, a kada je bila trudna s trećim djetetom zabila se u školu, za što je krivila novinare iako se tada borila s ovisnošću o alkoholu i drogi.

Proslavila se u kultnoj seriji "Beverly Hills, 90210" u kojoj je utjelovila Donnu Martin, a sada glumica Tori Spelling (48) izgleda neprepoznatljivo na novim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama.

Nakon završetka serije nije uspjela ostvariti ni jednu zapaženiju ulogu, a već godinama je česti gost plastičnih kirurga pa je često na meti kritika zbog pretjeranih zahvata zbog kojih je danas izgleda kako potpuno druga osoba.

Nedavno su ju paparazzi ulovili u šetnji Los Angelesom u društvu prijateljice, frizerke Laure Rugetti, a dame su odabrale iste odjevne kombinacije- traper kombinezon. Glumica je fotografiju objavila na društvenim mreža, a komentari na njezin novi izgled nisu bili nimalo pozitivni. 

"To nije Tori Spelling", "Novo lice?", "Što ti se dogodilo?", "Plastična si", pisali su joj pratitelji, a mnogi su je usporedili s reality zvijezdom Khloe Kardashian.

"Ista Khloe Kardashian", "Tko ti je bio inspiracija za novo lice? Khloe?", "Mislila sam da je ovo Khloe".

Osim izgledom, Tori medijske stupce puni i turbulentnim brakom s Deanom McDermottom za kojeg se udala 2006. godine, a zajedno imaju petero djece- dvije kćeri i tri sina, a kada je bila trudna s trećim djetetom zabila se u školu, za što je krivila novinare iako se tada borila s ovisnošću o alkoholu i drogi.

O njihovom razvodu priča se već neko vrijeme, a sve je započelo 2014. godine kada je Dean priznao da je bio nevjeran supruzi u dokumentarnoj seriji "True Tori", no glumica je tada opovrgnula navode o razvodu te da su uspjeli izgladiti odnose.

Glavni razlog njihovog lošeg odnosa su financijski problemi, a budući da već dugo nisu viđeni zajedno sada se ponovno šuška da su pred razvodom. Glumica već nekoliko mjeseci nije objavila njihovu zajedničku fotografiju, a više ne nosi ni vjenčani prsten.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije