Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalna transformacija

Danas ju ne biste prepoznali! Riječka pjevačica preselila u Beograd pa drastično promijenila izgled

Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/8
23.03.2021.
u 09:41

Nerijetko je otvoreno progovarala o borbi s viškom kilograma, no danas je taj problem iza nje. Martina u zadnje vrijeme izgleda potpuno drukčije, a zbog svoje fizičke transformacije mnogi bi je teško prepoznali.

Riječka pjevačica Martina Vrbos (37) prije nekoliko godina povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu. Na glazbenoj sceni upamćena je kao osoba iznimnih vokalnih sposobnosti, a osim glasom, plijenila je pozornost i svojim imidžem koji je često mijenjala.

Nerijetko je otvoreno progovarala o borbi s viškom kilograma, no danas je taj problem iza nje. Martina u zadnje vrijeme izgleda potpuno drukčije, a zbog fizičke transformacije mnogi je teško prepoznaju. Martina je prije nekoliko godina započela novi život u Beogradu gdje se udala i rodila dvoje djece. Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici.

04.07.2005., Zagreb - Martina Vrbos, voditeljica na MTV Adria. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U to vrijeme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. Iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najvjerojatnije zauzet, trener ju je poljubio i postali su par te su se 2010. čak i zaručili. U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli. Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji. Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, riječ je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu, a kasnije i kćerkicu Milu.

Foto: Instagram screenshot

Par se vjenčao u tajnosti 8. lipnja 2016. nakon dvije godine veze, a tu su vijest od javnosti zatajili na više od mjesec dana. Intimno vjenčanje održalo se u Istri u krugu obitelji, a sretnu je vijest pjevačica naposljetku ipak potvrdila srpskim medijima.

Martina je aktivna na društvenim mrežama, ponajviše na Instagramu, gdje ima tek nešto više od 3000 pratitelja s kojima dijeli sretne obiteljske trenutke.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
09:54 23.03.2021.

Ako je otišla tamo, zašto o njoj pišete ovdje?

BA
balance
11:23 23.03.2021.

😂😂😂..sav balkanski ološ završi u Bg.

Avatar markoii123
markoii123
10:43 23.03.2021.

Nažalost danas je BG prema ZG postao metropola u sa puno više života,sadržaja,programa. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije