Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Sjećate li se Martine Vrbos? Skrivala je trudnoću, a sad je ponosna majka male djevojčice

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
19.09.2019.
u 09:09

Otkako se riječka pjevačica preselila u Beograd, tamo udala i rodila sina, nema previše informacija o njezinu životu.

Pjevačica Martina Vrbos prije tri je dana rodila curicu, a jučer je radosnu vijest objavila i na Instagramu.

Nakon dvogodišnjeg sina Koste Martina, u njihov je život 16. rujna ušla i djevojčica. Na Instagram je stavila fotografiju koja ne otkriva mnogo, a sa strane je napisala samo datum i sreću iskazala kroz brojne emotikone. Vijest je došla kao iznenađenje s obzirom na to da pjevačica već neko vrijeme nije prisutna u hrvatskim medijima.

Otkako se riječka pjevačica preselila u Beograd, tamo udala i rodila sina, nema previše informacija o njezinu životu. Glazbenica je bila poznata po pomalo kontroverznom ponašanju, ali i dobrom glasu i zanimljivim scenskim nastupima. Ipak, ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije. Svoju tržinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici.

Nakon nekoliko ljubavnih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, riječ je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu. Martina je aktivna na društvenim mrežama, ponajviše na Instagramu, gdje ima tek nešto više od 2000 pratitelja i svakodnevno objavljuje fotografije obiteljske idile.

Iako se najvjerojatnije nije prestala baviti glazbom, posljednji koncert održala je 2017. godine, a singl ''Pusti neka pričaju''  2016. te se posvetila obitelji.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:33 19.09.2019.

Ajde, Žak bar ne skriva trudnoću!

Avatar Sokol
Sokol
10:38 19.09.2019.

Kakve veze ima Jacques Houdek s njom. Nije valjda on otac??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije