Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva miss hrvatske

Sjećate li se Elene? Osvojila je modni svijet, okušala se i u 'Kolu sreće', a onda je samo nestala

Foto: screenshot/youtube
1/3
03.07.2019.
u 08:00

Bavila se manekenstvom, živjela je određeno vrijeme u prijestolnici mode Milanu, ali taj je svijet nije previše zanimao.

Elena Šuran bila je prva Miss Hrvatske koja nas je ponosno predstavljala 1992. godine u Bocvani.

Pomalo preplašena, nije očekivala ovu titulu, a priznala je i da se tada bojala svoje konkurencije. Pred odlazak na natjecanje za Miss svijeta izjavila je da se boji nepoznatog. Mnoga vrata otvorilo joj je upravo to natjecanje, iako na njemu nije imala neki zapažen uspjeh.

Bavila se manekenstvom, živjela je određeno vrijeme u prijestolnici mode, Milanu, ali taj je svijet nije previše zanimao. U intervjuu za časopis Extru, izjavila je da se nije htjela opterećivati prohtjevima zahtjevnog modnog svijeta jer je "modni svijet mašinerija u kojoj ostaju samo iznimno borbeni i ambiciozni ljudi".

Foto: YouTube screnshot

Naposljetku se vratila u Hrvatsku, u svoj rodni Rovinj, a nekoliko mjeseci poslije preselila se u Zagreb. Mnogi je pamte i po angažmanu na televizijskom kvizu "Kolo sreće", gdje se našla uz bok Olivera Mlakara. Okušala se i kao voditeljica izbora za Miss, na prijedlog Matije Vuice. Iz javnog života potpuno se povukla i posvetila obitelji.

Udala se 1997. godine za Marka Banovića, brata našeg poznatog Fashion Gurua, Borisa Banovića, s kojim ima troje djece – sinove Svena i Lovru te kćer Noemi. Do 2007. godine živjela je u Americi, i to pet godina, a danas uspješno vodi dječju rođendaonicu.

Komentara 1

SW
sweetchildomine666666
08:31 03.07.2019.

Ona je od svih napravila najveci uspjeh... nije se prostituirala, nije se plastificirala, nije snimala filmice i ganjala nogometase... ima krasnu obitelj... lijepa, vrijedna i pametna zena, na ponos ljudima koji se okruzuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije