Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi u sabor

Sjećate li ga se? Nije pronašao ljubav na selu, a sada ide u politiku

Foto: Facebook
1/6
10.06.2020.
u 17:25

Farmer koji u showu nije pronašao ljubav, naći će se na listi Živog zida, stranke koju svim srcem podržava na društvenim mrežama.

Jedan od farmera koji su sudjelovali u 10. sezoni 'Ljubav je na selu', Željko Bilić odlučio je ući u politiku.

Farmer koji u showu nije pronašao ljubav, naći će se na listi Živog zida, stranke koju svim srcem podržava na društvenim mrežama.
Bilić je u Istri već neko vrijeme politički aktivan, te će se na listi Živog zida naći u 8. izbornoj jedinici Rijeka i Istra, šo je potvrdio za RTL.hr kazavši da više ne želi puniti medijske stupce svojim privatnim životom već političkim obećanjima. Rekao je kako želi zastupati interese građana u Saboru, te pozvao sve prijatelje da glasaju za njega. 

Foto: RTL

Inače, iako nije pronašao srodnu dušu u realityju. Bilić je trenutačno u sretnom braku, a postao je i otac. 

Komentara 2

JO
jokoono
17:33 10.06.2020.

i ja bi u sabor, kome se trebam javiti?

DU
Deleted user
18:00 10.06.2020.

i tata bi sine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije