Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leon i Ivan

Sinovi Ivice Kostelića na skijama osvojili srca obožavatelja

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/6
31.08.2018.
u 08:53

Jednom prilikom Ivica i supruga Elin rekli su da su sinove počeli učiti skijati čim su prohodali

Naš uspješni skijaš Ivica Kostelić svoje sinove, trogodišnjeg Ivana i dvogodišnjeg Leona, rijetko izlaže medijskoj pozornosti, no ponekad učini iznimku i svojim obožavateljima na društvenim mrežama pokaže djelić obiteljske idile.

Isto je učinio posljednjom objavom na Instagramu kada je podijelio fotografiju svojih mališana kako na skijama poziraju u dnevnom boravku.

“Zima stiže”, napisao je Ivica i pokazao da su spremni za hladnije godišnje doba. Simpatična fotografija oduševila je Ivičine fanove, pa je u vrlo kratkom vremenu sakupila nekoliko tisuća lajkova te brojne komplimente.

 

 

 

 

Ivica je svojedobno izjavio da je, od kada je postao otac, puno opušteniji te da nastoji svaki trenutak provesti sa sinovima te im biti uzor i primjer u životu. Inače, Kostelić je zajedno sa suprugom Elin sinove počeo učiti skijati odmah nakon što su prohodali.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Hulk001
Hulk001
10:18 31.08.2018.

Pravi arijevci.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
09:02 31.08.2018.

Sinovi Ivice Kostelića na skijama osvojili srca obožavatelja i oni se več sada uzgajaju da žive u Europi vanka zabacenog Balkana jer imamo Hrvatsku.

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
10:02 31.08.2018.

Prava Domoljubna Bijela obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije