Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno komentirao

Siniša Vuco oglasio se o uspjehu Dine Jelusića, evo što sada govori o njemu

vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
28.07.2021.
u 20:51

Na sve je kasnije reagirao i Jelusić kojeg su ove Vucine izjave silno zabavile. "Isuse Kriste ovaj dan postaje sve luđi - napisao je Jelusić na storyju koji je objavio.

Nakon što je otkriveno da je Dino Jelusić postao član grupe Whitesnake,  mnogi su se prisjetili kako je Siniša Vuco jednom prilikom kazao da če si odjeći k**** kad Dino postane zvijezda. Siniša je sada ponovno prokomentirao Dinin uspijeh i cijelu situaciju. 

- Ja sam potakao u njemu dišpet! Jer je on najbolji na svijetu! Dino je najbolji vokal na svijetu - kazao je Vuco za Slobodnu Dalmaciju i dodao: 

- Ako se David Coverdale koji je jedan od pet najjačih izvođača svih vremena, makne iz grupe pa mali Dino postane glavni vokal, onda je Luka Modrić k.... i može trčati po zadarskim livadama. Kamo sreće da momci, rockeri, naprave uspjeh u domovini i izvan nje - rekao je Siniša. Dini je poručio i da se ne zaustavi samo na tome da bude prateći član.

- Dino, samo naprid i nemoj se zaustavit da budeš prateći član. Budi mangup, lider, vokal, zvijezda. Budi svoj i neka ti David Coverdale pomogne da isfuraš svoj projekt. Jer, Siniša Vuco, nema jal, ja imam ljubav, i hvala Bogu da ideš...

Na sve je kasnije reagirao i Jelusić kojeg su ove Vucine izjave silno zabavile. "Isuse Kriste ovaj dan postaje sve luđi" napisao je Jelusić na storyju koji je objavio.

Foto: Instagram

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Komentara 21

DU
Deleted user
21:35 28.07.2021.

Vuco ajde popij pojedi pršuta i zapivaj i pusti normalne ljude na miru

IV
ivica93
23:21 28.07.2021.

Vuco,odsjeci kitu i budi dosljedan. Nemoj ispasti papak kao ostali koje cijeli život prozivaš.

KA
Kakodane
21:39 28.07.2021.

Presudno je bilo stručno mišljenje Siniše Vuce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije